Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Emil Boc: Absenţa lui Victor Ponta de la CSAT, lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere

Emil Boc: Absenţa lui Victor Ponta de la CSAT, lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere

Un articol de: - 02 Aug 2013, 16:25
Emil Boc: Absenţa lui Victor Ponta de la CSAT, lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere Politică

Fostul premier Emil Boc a declarat, vineri, că absența lui Victor Ponta de la ședința CSAT denotă o lipsă de responsabilitate și de respect și că șeful Guvernului a fugit astfel de răspundere, potrivit Mediafax.

"Absenţa lui Ponta de la şedinţa CSAT înseamnă lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere, duplicitate şi, în ultimă instanţă, ipocrizie", a spus Boc.

Guvernul României a informat că a luat act de decizia preşedintelui Traian Băsescu de a convoca Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, cu privire la Hotărârea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea condiţiilor principale ale contractului de vânzare de acţiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzător, şi Societatea Comercială Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumpărător, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de acţiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă „C.F.R. Marfă” - S.A.

În urma ședinței Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT), de la care Victor Ponta a lipsit, nu a fost luată nicio decizie cu privire la privatizarea CFR Marfă, se arată într-un comunicat de presă al președinței.

Citeşte mai multe despre:   fost premier,   Emil Boc,   Victor Ponta,   CSAT,   CFR