Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Emil Boc: Am votat pentru consolidarea justiției și a statului de drept

Emil Boc: Am votat pentru consolidarea justiției și a statului de drept

Un articol de: - 16 Noi 2014, 11:14
Emil Boc: Am votat pentru consolidarea justiției și a statului de drept Foto: voceatransilvaniei.ro Politică

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a votat "pentru consolidarea democraţiei", manifestându-şi, totodată, speranţa într-o participare masivă la urne, în virtutea "participării civice recunoscute a clujenilor", informează Mediafax.

Boc a votat la secţia 48 din Cluj-Napoca, însoţit de soţia sa, Oana, şi de lideri ai PDL Cluj şi PMP Cluj.

"Am votat pentru consolidarea democraţiei şi a statului de drept în România, pentru o creştere economică fundamentată pe investiţii şi locuri de muncă, am votat aşa cum cred că votează orice om de dreapta", a afirmat fostul premier la ieşirea de la urne.

Totodată, primarul şi-a manifestat speranţa că locuitorii Clujului vor ieşi în număr mare la urne, "dată fiind participarea civică recunoscută a clujenilor în procesul electoral, şi nu numai”.

În opinia lui Boc, un vot liber exprimat de către cetăţenii informaţi reprezintă cheia democraţiei şi continuităţii acesteia.

"Cetăţenii, prin vot, îşi apără democraţia şi sper ca românii să participe azi într-un număr cât mai mare pentru că prin asta vor apăra democraţia din ultimii ani şi consolidarea acesteia”, a spus Emil Boc.

ntrebat dacă este de părere că turul al doilea al alegerilor se va desfăşura mai bine decât primul tur în diapora, Boc a răspuns negativ.

"Probabil se va economisi un pic de timp prin faptul că au fost scoase de pe internet declaraţiile pe proprie răspundere, dar prin faptul că nu s-au înfiinţat secţii suplimentare, ceea ce era posibil, din nefericire nu se va îmbunătăţi semnificativ votul din diaspora”, a afirmat fostul premier.

Citeşte mai multe despre:   Emil Boc,   Justitie,   stat de drept,   alegeri prezidentiale