Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a votat: „Este vorba despre acel candidat care poate să reprezinte cu profesionalism România în UE, la NATO şi în parteneriatul strategic cu SUA”

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a votat: „Este vorba despre acel candidat care poate să reprezinte cu profesionalism România în UE, la NATO şi în parteneriatul strategic cu SUA”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 24 Noi 2019, 12:44
Politică

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a votat pentru candidatul „care poate să reprezinte cu profesionalism România în Uniunea Europeană, la NATO şi în parteneriatul strategic cu SUA”.

„Potrivit Constituţiei României, preşedintele reprezintă statul român şi este garantul integrităţii teritoriale şi al unităţii Statului Român. În această calitate pe care o are preşedintele m-am orientat la vot pentru a susţine acel candidat care ne va asigura în continuare cele mai înalte garanţii de securitate pe care le avem în întreaga noastră istorie. Este vorba de acel candidat care poate să reprezinte cu profesionalism România în Uniunea Europeană, la NATO şi în parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii", a declarat Emil Boc la ieşirea de la urnele organizate în secţia nr. 52, situată la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.

Citeşte mai multe despre:   Emil Boc,   Cluj-Napoca
 
Loading...