Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Emil Boc: Companiile de stat trebuie să aducă bani la buget, nu să consume bani de la bugetul statului

Emil Boc: Companiile de stat trebuie să aducă bani la buget, nu să consume bani de la bugetul statului

Un articol de: - 09 Ian 2012, 13:39
Emil Boc: Companiile de stat trebuie să aducă bani la buget, nu să consume bani de la bugetul statului Foto: B1 TV Politică

Președintele PDL, Emil Boc, a prezentat, luni în timpul unei conferințe de presă, prioritățile politice ale partidului democrat liberal pentru anul 2012, printre care mai multe locuri de muncă, reviziuirea Constituției, consolidarea reformei fiscale și reforma în domeniul Sănătății.

Printre obiectivele PDL din acest an se mai numără și reforma companiilor de stat, unde, potrivit prim-ministrului român, “companiile de stat trebuie să aducă bani la buget, nu să consume bani de la bugetul statului”. Prin reforma propusă de Guvern “aceste companii nu vor înghiți banii statului”, a precizat Emil Boc.

De asemenea, Emil Boc a vorbit despre consolidarea reformei fiscale, despre susținerea mediilor de afaceri a întreprinderilor mici și mijlocii, combaterea evaziunii fiscale și absorbția fondurilor europene.

„Vrem să aducem în țară 6 miliarde de euro și să asigurăm modernizarea României. Avem în vedere și procesul de realocare a fondurilor europene, spre exemplu reabilitarea termică a blocurilor din România și utilizarea resurselor la nivel local”, a declarat premierul Emil Boc.

În încheiere, Emil Boc a precizat că “aceste măsuri vor permite stabilitatea economică a țării”, iar PDL are datoria de a explica în 2012 măsurile pe care le-a luat, promițând totodată că “românii se pregătesc să intre în normalitate”.

Emil Boc: Companiile cheltuie banii
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Emil Boc,   2012,   PDL,   revizuirea Constitutiei,   locuri de munca