Emil Boc: De anul viitor deja locul de muncă va deveni prioritatea 0, pentru că de COVID încet, dar sigur trecem (VIDEO)

Emil Boc: De anul viitor deja locul de muncă va deveni prioritatea 0, pentru că de COVID încet, dar sigur trecem (VIDEO)
Foto: Emil Boc / Facebook

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a explicat că odată cu apariția vaccinului împotriva COVID-19 se va diminuea presiunea, „dar locurile de muncă pierdute cu greu le refacem”. „Vă dau scris în acest moment că locul de muncă va sta pe buzele tuturor și va fi cea mai mare provocare”, a subliniat edilul, joi, în direct pe B1 TV, la „Se întâmplă acum!” cu Tudor Barbu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Emil Boc: Cea mai mare provocare de departe a anului viitor va fi locul de muncă

Întrebat care este principala problemă – cea reprezentată de COVID sau situația locurilor de muncă – fostul premier Emil Boc a explicat: „De anul viitor deja locul de muncă va deveni prioritatea 0, pentru că de COVID încet, dar sigur trecem. Apare vaccinul, se diminuează presiunea – cel puțin eu sunt optimist – dar locurile de muncă pierdute cu greu le refacem. În fiecare există risc de pierdere a locurilor de muncă și, din nefericire, această problemă nu se rezolvăde pe o oră pe alta, pentru că e ușor să închizi, dar greu să le redeschizi. De aceea, noi cât am putut nu am carantinat Clujul, pentru că am avut argumente medicale să păstrăm sănătatea oamenilor, dar implicit să păstrăm și locurile de muncă. Vă spun, din nefericire, că cea mai mare provocare de departe a anului viitor va fi locul de muncă, de departe. Vă dau scris în acest moment că locul de muncă va sta pe buzele tuturor și va fi cea mai mare provocare”.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, joi, 9.005 cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel național, astfel că numărul îmbolnăvirilor confirmate pe teritoriul României de la debutul pandemiei a urcat la449.349. Potrivit autorităților,323.514 pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 10.712 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

În intervalul 25 noiembrie, ora 10, și 26 noiembrie, aceeași oră,au fost raportate 171 de decese (105 bărbați și 66 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe