Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Nicolăescu: Unul dintre lucrurile clarificate cu FMI, CE, BM este Legea Sănătăţii

Eugen Nicolăescu: Unul dintre lucrurile clarificate cu FMI, CE, BM este Legea Sănătăţii

Un articol de: - 26 Ian 2013, 18:01
Eugen Nicolăescu: Unul dintre lucrurile clarificate cu FMI, CE, BM este Legea Sănătăţii Politică

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a declarat, sâmbătă, după întâlnirea cu FMI, Comisia Europeană și Banca Mondială, că unul dintre lucrurile clarificate este Legea Sănătății.

"Am discutat forma finală a scrisorii de intenţie, aşa cum credem noi. N-aş vrea să fiu mai optimist decât trebuie, dar din punctul meu de vedere tot ce e acum prevăzut în scrisoare arată eforturile pe care le-am făcut, direcţiile către care vrem să mergem. Am găsit foarte multă deschidere, foarte multă înţelegere şi eu cred că modul în care am fost înţeleşi ne va da posibilitatea să ducem la bun sfârşit o reformă adevărată. Câteva lucruri au fost clarificate. Unul dintre ele se referă la Legea Sănătăţii", a spus Nicolăescu.

Potrivit acestuia, Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană şi Banca Mondială n-au cerut niciodată o lege a Sănătăţii.

"Noi le-am arătat un calendar de acţiuni, de măsuri, de implementare cu termene concrete, cu posibile efecte, ne-au încurajat să le transpunem în practică prin diverse acte normative astfel încât să putem să schimbăm soarta sistemului sanitar românesc. Acum numai atât se poate spune", a explicat ministrul Sănătăţii.

Nicolăescu, după întâlnirea cu FMI: Am clarificat Legea Sănătății
Embed: