Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Nicolăescu: USL va asigura cvorumul pentru a evita presiunile externe asupra României

Eugen Nicolăescu: USL va asigura cvorumul pentru a evita presiunile externe asupra României

Un articol de: - 27 Aug 2012, 16:32
Eugen Nicolăescu: USL va asigura cvorumul pentru a evita presiunile externe asupra României Politică
UPDATE 17:05: Eugen Nicolăescu a anunțat, la finalul celor 30 de minute de discuții, că o parte din membrii USL vor asigura cvorumul în plenul Parlamentului. ”O nuanțare a poziției unor colegi face posibilă participare unora dintre ei. N-a fost o decizie ușoară, unii dintre ei au mers pe o altă abordare” a anunțat Nicolăescu.

Nicolăescu a spus că este vorba de o flexibilizare a poziției unor membri USL.

”Presiunile externe care ar putea să fie asupra României ar putea să încurce activitatea Guvernului. Ar putea să fie o criză mai puternică, și până la urmă cei care ar avea de suferit ar fi tot cetățenii” a spus deputatul, anunțând că el personal nu va fi prezent.

Politicianul a precizat că USL va trimite o scrisoare către CCR pentru a-i semnala abuzul de poziție.


Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a cerut luni, în pauza ședinței de plen a Parlamentului, încă o pauză de 30 de minute pentru discuții, în condițiile în care ședința începuse deja cu o pauză din cauza boicotului USL (Detalii AICI).

Ulterior, Nicolăescu a declarat că se încearcă, în pauza respectivă, convingerea unor membri USL să participe totuși la ședință, pentru ca aceasta să se încheie.

Am încercat să le explicăm colegilor noștri că dorința președintelui interimat Crin Antonescu și a prim-ministrului Victor Ponta este ca astăzi să se soluționeze, prin citirea în plenul Parlamentului, a hotărârii CCR și să putem merge mai departe. Colegii noștri au fost intransigenți” a spus Nicolăescu.

Eu cred că mai există o oarecare doză de negociere de discuție și vom încerca în această pauză să-i convingem pe o parte dintre ei să asigure cvorumul astfel încât ședința să se încheie” a mai spus el.


Nicolăescu: Vom încerca să-i convingem pe o parte dintre colegi să asigure cvorumul
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Eugen Nicolaescu,   Victor Ponta,   CCR