Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Teodorovici şi-a făcut afiş electoral. A zis şi de ce vrea să candideze (FOTO)

Eugen Teodorovici şi-a făcut afiş electoral. A zis şi de ce vrea să candideze (FOTO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 23 Iun 2019, 13:26
Eugen Teodorovici şi-a făcut afiş electoral. A zis şi de ce vrea să candideze (FOTO) Sursă foto: Facebook / Eugen Teodorovici Politică

Într-o postare de pe Facebook, de duminică, Eugen Teodorovici a admis că, într-adevăr, vrea să candideze la funcţia de preşedinte pentru "a face ceva pentru România", pentru a aduce "cu adevărat unitate într-o societate dezbinată", dar şi pentru a arăta "soluții la problemele cu care ne confruntăm".

Sub hastag-ul "#insistpentruRomania!", Ministrul de Finanţe şi-a lansat şi propriul afiş electoral.

Mesajul ministrului de Finanțe:

"Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competiția internă în PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidențiale.

Da, m-am gândit că a sosit momentul să aducem cu adevărat unitate într-o societate dezbinată și mai mult echilibru într-o civilizație care ezită uneori să-și manifeste credința în valorile moștenite, de teamă a nu fi catalogată drept neevoluată și nevizionară.

Da, pentru că m-am hotărât să arăt că sunt soluții la problemele cu care ne confruntăm și că este de datoria noastră, a politicienilor în primul rând, să trecem de la vorbe la fapte.

Da, pentru că vreau să arăt că un președinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă.

Da, pentru că nu este doar despre a candida sau nu, despre a câștiga sau nu o competiție, ci este despre a face ceva pentru România și pentru destinul poporului căruia îi aparțin, așa cum am făcut mereu. Este despre un popor care trebuie să-și recâștige credința, speranța și valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare. Dar și despre aceia care își asumă și victoria, și înfrângerea, care au dovedit că se poate face chiar acolo unde, cei care critică, au arătat că doar vorbesc și pentru care România este viitorul asumat și nu doar țara pe care o reprezintă la un moment dat.

Da, pentru că am și eu o convingere...Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Convingerea că România va continua să crească în Europa și în lume, cu mai multă speranță, încredere și respect.

Da, pentru că #insistpentruRomania!"

Sursă foto: Facebook / Eugen Teodorovici


Postarea originală a ministrului de Finanţe de pe Facebook

Citeşte mai multe despre:   Eugen Teodorovici