Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie să explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca moțiunea să fie discutată și votată în Parlament. Nu s-a dorit trecerea moțiunii (VIDEO)

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie să explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca moțiunea să fie discutată și votată în Parlament. Nu s-a dorit trecerea moțiunii (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 31 Aug 2020, 22:17
Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie să explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca moțiunea să fie discutată și votată în Parlament. Nu s-a dorit trecerea moțiunii (VIDEO) Foto Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seară, în direct pe B1 TV, că ziua de luni a fost una „rușinoasă” și susține că Marcel Ciolacu, președintele PSD, „trebuie să explice colegilor din partid care este motivul pentru care astăzi, din păcate, moțiunea n-a putut fi nici măcar discutată și votată în Parlament”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Eugen Teodorovici, despre lipsa de cvorum la ședința din Parlament


 

Întrebat de Silviu Mănăstire, la „Dosar de politician”, dacă se poate vorbi despre o zi rușinoasă, Eugen Teodorovici a răspuns: „Trebuie să admit că ce spuneți este adevărat, pentru că vă dați seama că ce am eu cu Marcel Ciolacu nu trebuie să se ducă dincolo de această discuție între noi doi. Din păcate, astăzi, eu mă așteptam și îmi doream foarte mult ca moțiunea să treacă – uitați-vă că n-a fost nici măcar cvorum și auzisem o declarație foarte sigură, că vor fi cel puțin 250 de voturi la această moțiune”.

În aceste condiții, senatorul PSD susține că președintele formațiunii, Marcel Ciolacu, „Domnul Ciolacu trebuie să explice colegilor din partid care este motivul pentru care astăzi, din păcate, moțiunea n-a putut fi nici măcar discutată și votată în Parlament”.

Referitor la faptul că a rămas un „simplu senator” și nu mai ocupă nicio funcție de conducere în PSD, Eugen Teodorovici a comentat: „Simplu cu senator nu prea se pupă, sunt cred că antonime, totuși. A fi senator înseamnă un lucru foarte mare și cu atât mai mult de Tulcea”. Despre faptul că a fost președinte executiv al PSD, el a subliniat: „E adevărat, pentru foarte scurtă perioadă, de la care probabil că de la mine așteptau foarte mulți o schimbare, o reformă în cadrul partidului. Șe știe foarte clar că n-am avut nici măcar atribuții delegate”.
 

Ce a mai spus fostul ministru despre moțiunea de cenzură


 

Întrebat cum explică episodul de azi din Parlament, Eugen Teodorovici a răspuns: „Explicația mea de astăzi este probabil că această moțiune nu s-a dorit a fi trecută, să spunem. Este mai simplu de discutat în acest fel. Când spui că ai 250 de voturi, adică sigur moțiunea va trece, când îți alegi un moment – e adevărat – puțin cam neclar, de ce în august, și nu în iulie, că tot pandemia a fost și în iulie, este și în august, și, mai mult, ești sigur pe faptul că va trece, mai ales în ajun de alegeri locale, mai ales cu guvern care, din păcate, ne oferă pe tavă, politic vorbind, fel de fel de argumente în a contesta actuala guvernare, și tu nu poți nici măcar să faci un cvorum pentru ca această moțiune să fie votată, mie îmi arată foarte clar că nu s-a dorit de fapt trecerea moțiunii”.

 

Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

Citeşte mai multe despre:   Eugen Teodorovici