Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică 'Dandy' Orlando Teodorovici pregăteşte a doua rectificare bugetară. Când va fi prezentat proiectul

'Dandy' Orlando Teodorovici pregăteşte a doua rectificare bugetară. Când va fi prezentat proiectul

Un articol de: B1.ro - 15 Noi 2018, 14:53
'Dandy' Orlando Teodorovici pregăteşte a doua rectificare bugetară. Când va fi prezentat proiectul FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea Politică

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat joi că proiectul de rectificare bugetară ar putea fi discutat în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare.

"Încercăm ca săptămâna viitoare să venim în faţa Guvernului cu proiectul de rectificare bugetară", a spus Eugen Orlando Teodorovici, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

"Ministerul de Finanţe a avut discuţii cu toţi ordonatorii principali de credite care au făcut subiectul rectificării, care au cerut anumite sume să spunem în plus faţă de ceea ce aveau deja alocat. (...) Discuţii au fost inclusiv cu Administraţia Prezidenţială şi repet, ca principiu, acolo unde se justifică, unde sunt facturi primite sau în curs a fi primite până la final de an, vom lăsa sumele aferente pentru a fi plătite, altfel ne încărcăm şi nu se face o economie în acest fel", a mai spus ministrul, întrebat dacă s-au purtat discuţii pe tema rectificării bugetare şi cu Administraţia Prezidenţială.

Citeşte mai multe despre:   Eugen Teodorovici