Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac conduce delegația PMP la congresul PPE de la Helsinki

Eugen Tomac conduce delegația PMP la congresul PPE de la Helsinki

Un articol de: B1.ro - 06 Noi 2018, 12:29
Eugen Tomac conduce delegația PMP la congresul PPE de la Helsinki Politică

O delegaţie a PMP, condusă de preşedintele partidului, Eugen Tomac, va participa la congresul anual al Partidului Popular European, care se va desfășura în perioada 7-8 noiembrie la Helsinki, în Finlanda.

În marja întâlnirilor care vor avea loc la acest congres, PMP și-a propus să își reafirme atașamentul pentru valorile europene, pentru unitate, coeziune și solidaritate în procesul de consolidare a proiectului european. În același timp, în An Centenar, PMP subliniază importanța susținerii parcursului european al R. Moldova.

Aderarea României la spațiul Schengen și intrarea României în zona Euro sunt alte teme care vor figura pe agenda discuțiilor pe care delegația PMP le are programate la Helsinki. Pentru România este esențial să fie parte a unei Europe puternice, garanție a bănăstării și securității cetățenilor ei.

La congresul anual al Partidului Popular European de la Helsinki mai participă doamna deputat Cătălina Bozianu, Președinte al Organziației de Femei PMP, domnul senator Cristian Lungu, Vicepreședinte PMP, doamna senator Severica Covaciu, Vicepreședinte PMP, domnul deputat Cătălin Cristache, Vicepreședinte PMP, precum și Bogdan Gavrilescu, viceprimar al Municipiului Piatra Neamț, Vicepreședinte PMP.

 

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Eugen Tomac