Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Tomac (PMP): Referendumul, un test prin care demonstrăm dacă înțelegem să apărăm valorile fundamentale ale UE / Europarlamentarele acestea, cele mai importante de când s-a creat UE (VIDEO)

Tomac (PMP): Referendumul, un test prin care demonstrăm dacă înțelegem să apărăm valorile fundamentale ale UE / Europarlamentarele acestea, cele mai importante de când s-a creat UE (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 26 Mai 2019, 11:56
Politică

Eugen Tomac, președintele PMP, a votat la alegerile europarlamentare și la referendum și i-a îndemnat pe românii să procedeze asemenea. 

Tomac a insistat că europarlamentarele sunt extrem de importante, iar românii au acum șansa de a da un semnal de apartenență puternică la identitatea europeană. De asemenea, referendumul este un test prin care demonstrăm dacă înțelegem să apărăm valori fundamentale ale UE.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Europarlamentarele acestea sunt cele mai importante de la înființarea Uniunii Europene și cred că e important pentru noi, românii, să dăm acest semnal de apartenență puternică la identitatea europeană, pentru că de viitorul Parlamentului European depind foarte multe lucruri care ne vizează și pe noi.

Cred că România a lipsit aproape cu desăvârșire din PE în ultimii 12 ani, pentru că nu s-a auzit nimic semnificativ pentru noi. Îmi doresc foarte mult ca, de mâine, România să fie mult mai puternică, mai vizibilă în UE și pentru asta am dat votul meu.

Trebuie să apărăm identitatea europeană, o identitate creștină, pentru că, dincolo de provocări, e esențial pentru noi, românii, să luptăm pentru integrare și pentru unitatea proiectului european”, a declarat Eugen Tomac.

Liderul PMP a explicat și de ce a votat la referendumul pe Justiție: ”Am votat și pentru referendum, pentru că eu cred că azi pentru noi, românii, reprezintă un test prin care demonstrăm dacă înțelegem să apărăm valori fundamentale ale UE”. 

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac,   PMP,   alegeri europarlamentare