Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac, la Chișinău: Merită să luptăm pentru obiectivul UNIRII! PMP îi va repezenta la Bruxelles pe cetățenii români din Republica Moldova (VIDEO)

Eugen Tomac, la Chișinău: Merită să luptăm pentru obiectivul UNIRII! PMP îi va repezenta la Bruxelles pe cetățenii români din Republica Moldova (VIDEO)

Un articol de: Ioana Ungureanu - 14 Mai 2019, 18:47
Eugen Tomac, la Chișinău: Merită să luptăm pentru obiectivul UNIRII! PMP îi va repezenta la Bruxelles pe cetățenii români din Republica Moldova (VIDEO) Politică

Eugen Tomac a declarat, marți, la Chișinău, că PMP va milita la Bruxelles pentru obiectivul unirii între România și Republica Moldova.

Președintele PMP aduce vești bune românilor de peste Prut, afirmând că în perioada următoare, jumătate dintre cetățenii Republicii Moldova vor fi și cetățeni ai României și cetățeni ai UE.

"Dincolo de aspirații, provocări, angajamente, cred că trebuie să gândim proiecte comune. PMP asta va face la Bruxelles. Vom fi vocea credibilă și pentru românii din Republica Moldova.

Este esențial să gândim că cei peste un milion de cetățeni români din Republica Moldova merită să fie reprezentați,  iar noi vom face acest lucru. Avem un plan de acțiune comună pentru România și Republica Moldova.

Proiectul pe care l-am lansat împreună cu președintele Traian Băsescu, în ceea ce privește apropierea Republicii Moldova de România, are nevoi de argumente serioase atunci când va ajunge la Bruxelles, atunci când îl vom pune pe masa decidenților. În Republica Moldova se va întâmpla un lucru clar: în perioada următoare, jumătate dintre cetățenii Republicii Moldova vor fi și cetățeni ai României și cetățeni ai UE.

Vom milita pentru acest obiectiv.

Cer cetățenilor români din Republica Moldova să se reprezinte pe 26 mai la vot. Merită să luptăm pentru obiectivul unirii!", a declarat Eurgen Tomac.

Eugen Tomac, la Chișinău: Merită să luptăm pentru obiectivul UNIRII! PMP îi va repezenta la Bruxelles pe cetățenii români din Republica Moldova

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Eugen Tomac