Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac (PMP): ‘Pe străzile României se așează iadul pe pământ. Voi solicita testarea pentru Covid-19 a tuturor oamenilor aflați în carantină și autoizolare'

Eugen Tomac (PMP): ‘Pe străzile României se așează iadul pe pământ. Voi solicita testarea pentru Covid-19 a tuturor oamenilor aflați în carantină și autoizolare'

Un articol de: Traian Avarvarei - 25 Mar 2020, 12:49
Eugen Tomac (PMP): ‘Pe străzile României se așează iadul pe pământ. Voi solicita testarea pentru Covid-19 a tuturor oamenilor aflați în carantină și autoizolare' Politică

Președintele PMP, Eugen Tomac, face un apel disperat la români să respecte regulile impuse de autorități.

Pe străzile României se așează iadul pe pământ.

Sunt revoltat când văd că avem, în continuare, mulți, mult prea mulți inconștienți care nu înțeleg că suntem în stare de război cu un inamic care se plimbă pe străzi și seamănă iadul pe pământ.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Stați în casă și nu mai ieșiți decât o singura dată la 3 zile pentru strictul necesar.

Nu putem opri acest inamic care devastează tot ce îi iese în cale decât dacă stam în casă’, scrie Tomac pe Facebook.

Președintele PMP se arată îngrijorat de câți români pot fi purtători asimptomatici ai virusului și se plimbă pe la supermarketuri. El atrage atenția că sistemul nostru medical, și așa șubred, nu va face față valului de inconștienți.

Sunt absolut convins că numărul cetățenilor contaminați de COVID-19 este mult mai mare decât ceea ce ține sub control statul.

Sistemul nostru de sănătate nu va face față dacă nu va opriți, nimic nu este mai important decât să câștigam timp în lupta cu acest inamic invizibil nimicitor.

Cazul de la Suceava arată unde putem ajunge, în doar câteva săptămâni, dacă nu respecta decizia cerută de stat de a sta în casă’, adaugă acesta.

Eugen Tomac a mai precizat că va solicita Guvernului să testeze toate persoanele aflate în carantină și autoizolare, iar Ministerului Economiei să solicite industriei să producă de urgență aparate respiratorii pentru cei care manifestă grav infectarea cu Covid-19.

Voi solicita astăzi Guvernului României să acționeze urgent în următoarele trei direcții esențiale în lupta cu Coronavirusul:

1. Să dispună testarea tuturor persoanelor aflate în carantină.

2. Să fie testate toate persoanele care se află în autoizolare.

3. Ministerul Economiei să solicite industriei autohtone ca, în cel mai scut timp, să producă aparate respiratorii pentru tratamentul celor infectați de Coronavirus.

Aceste trei măsuri sunt esențiale și trebuie luate acum pentru a opri instalarea iadului pe teritoriul României’, conchide Eugen Tomac.


 

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Eugen Tomac