Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac (PMP): UE le oferă sprijin consistent statelor vecine. Acesta ar trebui condiționat de respectarea drepturilor elementare ale comunităților de români de acolo

Eugen Tomac (PMP): UE le oferă sprijin consistent statelor vecine. Acesta ar trebui condiționat de respectarea drepturilor elementare ale comunităților de români de acolo

Un articol de: Vladimir Ionescu - 14 Aug 2019, 11:06
Politică

România trebuie să înceteze a fi spectator în relația cu statele vecine în ceea ce privște protejarea minorității românești, consideră Eugen Tomac, președintele PMP, care a participat la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului. 

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

„România trebuie să înceteze a fi spectator în relația cu statele vecine în ceea ce privește protejarea minorității românești. În ultimii ani, situația românilor din vecinătate s-a deteriorat foarte mult, rezultat al atitudinii mult prea îngăduitoare, ca să nu spun indiferenței statului român. Din punctul meu de vedere, greșim atunci când nu condiționăm sprijinul oferit vecinilor noștri”, a scris europarlamentarul, marți, pe pagina sa de Facebook.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

În acest context, Eugen Tomac i-a asigurat pe liderii comunităților românești din statele vecine, care au participat și ei la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului, că va monitoriza „mult mai aplicat” situația grupurilor de conaționali de peste granițe.

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

„I-am asigurat astăzi pe liderii românilor din statele vecine reuniți la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului, Harghita, că, în calitate de deputat în Parlamentul European, voi monitoriza mult mai aplicat situația comunităților românești din vecinătatea imediată și din Uniunea Europeană, pe care o voi supune dezbaterii în subcomisia pentru Drepturile Omului din care fac parte”, a adăugat Eugen Tomac.

Preșdintele PMP a reamintit că UE le oferă sprijin consistent statelor din vecinătatea României, explicând că acest suport ar trebui condiționat de „respectarea drepturilor elementare ale românilor care locuiesc în aceste state”.

Uniunea Europeană oferă sprijin consistent R. Moldova, Serbiei, Ucrainei și tuturor statelor din Balcanii de Vest. Acest suport însă ar trebui condiționat de respectarea drepturilor elementare ale românilor care locuiesc în aceste state.

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac,   PMP
 
 
 
Loading...