Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac: Guvernul PSD, îndreptat cu spatele spre viitor. Avem GHINIONUL să fim conduși de Viorica Dăncilă

Eugen Tomac: Guvernul PSD, îndreptat cu spatele spre viitor. Avem GHINIONUL să fim conduși de Viorica Dăncilă

Un articol de: - 12 Apr 2018, 17:17
Eugen Tomac: Guvernul PSD, îndreptat cu spatele spre viitor. Avem GHINIONUL să fim conduși de Viorica Dăncilă Politică

Eugen Tomac, președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), critică Guvernul Dăncilă pentru neimplicarea țării noastre în proiectele europene de IT.

“Viorica Dăncilă, în afara discuţiilor legate de inteligenţa artificială şi blockchain

În timp ce o companie dezvoltatoare de roboţi a reuşit să devină primul „unicorn” al industriei româneşti de IT, ţara noastră are ghinionul să fie condusă de Viorica Dăncilă. Degeaba România aste un fel de Silicon Valley a bătrânului continent, iar limba română este a doua limbă vorbită la Microsoft, după engleză, dacă actuala putere este îndreptată cu spatele spre viitor.

România este una dintre puţinele ţări europene care nu a aderat la iniţiativele UE privind dezvoltarea de supercomputere, inteligenţă artificială şi tehnologie blockhain. În această săptămână, majoritatea țărilor UE au agreat să coopereze și să investească peste 1 miliard de euro până în 2020 pentru a ține pasul cu SUA și China”, a scris Tomac pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac