Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac face lumină după ce social-democraţii au anunţat că toată organizaţia de tineret a PMP a trecut la PSD: "Un singur tânăr a ajuns să rupă poarta către PSD"

Eugen Tomac face lumină după ce social-democraţii au anunţat că toată organizaţia de tineret a PMP a trecut la PSD: "Un singur tânăr a ajuns să rupă poarta către PSD"

Un articol de: B1.ro - 02 Mai 2018, 21:40
Eugen Tomac face lumină după ce social-democraţii au anunţat că toată organizaţia de tineret a PMP a trecut la PSD: "Un singur tânăr a ajuns să rupă poarta către PSD" Politică

Președintele executiv al Mișcării Populare (PMP), Eugen Tomac, reacţionează după ce PSD a anunţat că toată conducerea centrală a organizaţiei de tineret a PMP şi marea majoritate a membrilor acestei filiale s-au alăturat social-democraţilor. 

Eugen Tomac afirmă că doar un singur tânăr, "care nu mai trecuse de mult timp pe la PMP", a ajuns la PSD.

"PSD traversează o mare criză dacă a ajuns să producă ştiri false cu privire la tinerii din PMP. Nu organizaţia PMP a trecut la PSD astăzi (miercuri, n.r.), cum a anunţat principalul partid de guvernământ. Un singur tânăr, care de altfel nu mai trecuse de mult timp pe la PMP, a ajuns, în preajma congresului nostru de tineret, să rupă poarta către PSD.
Tinerii noștri au congres pe 2 iunie și acolo veți vedea cei mai valoroși tineri din politică, pe cei care cred în PMP!", a transmis Eugen Tomac, prin intermediul unui comunicat de presă.
 

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac,   PMP,   PSD