Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Eugen Tomac: Un Guvern de INCULȚI taie bani de la Educație! Asistăm la o crimă privind resursele țării (VIDEO)

Eugen Tomac: Un Guvern de INCULȚI taie bani de la Educație! Asistăm la o crimă privind resursele țării (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 22 Noi 2018, 13:48
Eugen Tomac: Un Guvern de INCULȚI taie bani de la Educație! Asistăm la o crimă privind resursele țării (VIDEO) Politică

Președintele PMP, Eugen Tomac, critică în termeni duri rectificarea bugetară anunță de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Tomac este de părere că reducerea bugetului pentru Educație arată că avem “un Guvern de inculți”.

Bani mai puțini vor fi și la Transporturi și Cultură, motiv pentru care șeful PMP se arată neîncrezător în faptul că, sub conducerea PSD, România va avea vreodată autostrăzi.

Faptul că taie bani de la Ministerul Transporturilor destinaţi infrastructurii arată că aceşti oameni nu mai au nimic în comun cu priorităţile românilor. Sigur că într-un Guvern de analfabeţi nu putea rămâne neatacată Educaţia, Cercetarea, Cultură, de la care se mai taie vreo 600 de milioane.

La fel de alarmant este şi faptul că de la Ministerul Fondurilor Europene sunt tăiaţi bani care erau destinaţi pentru contribuţie la proiecte cu finanţare europeană, peste 165 de milioane.

Asistăm la această crimă privind resursele ţării şi modul cum nu pot croi pur şi simplu Dăncilă şi Teodorovici, cu privire la impactul pe care îl are asupra bugetului ţării, nu mai vorbim de priorităţi pe care le ştim foarte bine, că Educaţia este o prioritate şi românii aşteaptă un învăţământ de calitate.

Nu mai vorbesc de faptul că a existat şi un pact naţional pentru educaţie, în care toate forțele politice și-au asumat că vom cheltui peste 6% din PIB pentru învățământ. Acum avem sub 3% și se mai taie și la această rectificare.

Nici autostrăzi nu avem, se taie și bani de la cultură.

Acești oameni sunt incapabili să guverneze și să creeze ceva pentru țară", a declarat Eugen Tomac.Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Ministrul 'Discotecă' Eugen Teodorovici pregăteşte a doua rectificare bugetară: Sume importante luate de la Educaţie şi Transporturi. Fonduri suplimentare pentru propriul minister (DETALII AICI)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Eugen Tomac