Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică FILIERA BEIZADELELOR! Fiii şi fiicele politicienilor, angajaţi pe POSTURI BUNE la stat: Unde lucrează copiii lui Dăncilă, Iordache sau Daea (FOTO)

FILIERA BEIZADELELOR! Fiii şi fiicele politicienilor, angajaţi pe POSTURI BUNE la stat: Unde lucrează copiii lui Dăncilă, Iordache sau Daea (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 27 Iul 2018, 10:33
FILIERA BEIZADELELOR! Fiii şi fiicele politicienilor, angajaţi pe POSTURI BUNE la stat: Unde lucrează copiii lui Dăncilă, Iordache sau Daea (FOTO) Politică

După chipul şi asemănarea părinţilor, copiii politicienilor se bucură de succes încă de la primul pas în cariera profesională. Cei mai mulţi sunt în instituţii de stat: Curtea de Conturi, BNR, PMB... Iar parlamentarii sau miniştrii spun cu nonşalanţa că nu fac altceva decât să-i ajute să îşi găsească un rost în viaţă, ca orice părinte, arată Ştirile ProTV.

După ce a lucrat la firma tatalului, fiul Vioricăi Dăncilă este angajat de câteva luni la Curtea de Conturi pe post de consilier. Potrivit declaraţiei de avere de pe site, Victor Dăncilă are două apartamente în Bucureşti, dintre care unul primit donaţie, şi o maşină. Până să lucreze la stat, fiul Vioricăi Dăncilă a fost expert la OMV Petrom. Şi soţia sa lucrează tot la stat, la primăria Capitalei.

Delia Iordache, fiica fostului ministru al justiţiei Florin Iordache, lucrează de câţiva ani pe postul de referent la Cancelaria Băncii Naţionale, post câştigat prin concurs. În trecut, fiica parlamentarului a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, Departamentul pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.

Fiica fostului ministru al Apărării Adrian Țuțuianu lucrează la Primăria Generală a Capitalei, unde este consilier juridic. Ruxandra Andreea Țuțuianu a terminat Facultatea de Drept la Universitatea din Bucureşti acum 4 ani. În trecut a făcut un stagiu la cabinetul Vioricăi Dăncilă, la Parlamentul European, pe vremea când actualul premier era europarlamentar PSD...

Dana Florentina Daea este angajată la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, o instituţie în subordinea tatălui său. Tânăra a studiat ingineria economică la Universitatea de Agronomie şi Literatura engleză Comparată la Universitatea Americană din Paris.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat la vremea respectivă că și-a angajat fata la ministerul pe care-l conduce întrucât ea este “un copil” care încearcă să-și facă un rost în viață, iar el, ca tată, “e firesc să o ajute”. După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment