Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea, replică pentru Renate Weber în scandalul ridicării maşinilor: "Avocatul Poporului tinde să devină avocatul nesimțirii!”

Gabriela Firea, replică pentru Renate Weber în scandalul ridicării maşinilor: "Avocatul Poporului tinde să devină avocatul nesimțirii!”

Un articol de: Sebastian Pricop - 25 Aug 2019, 10:52
Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a replicat dur după ce Avocatul Poporului, Renate Weber, a cerut Prefectului Capitalei să atace în contencios administrativ hotărârea Consiliului General prin care s-a decis ridicarea de către poliția locală a automobilelor parcate neregulamentar pe străzile Bucureștilor.

”Instituţia Avocatul Poporului tinde să devină avocatul nesimţirii! Ne şicanează şi ceartă că îi deranjăm pe prost-crescuţii care blochează cu maşinile: spitale, şcoli, locuri rezervate persoanelor cu dizabilităţi, instituţii, linii de tramvai, staţii de autobuz, chiar proprietăţi private, sub pretextul că ‘am coborât să-mi iau ţigări’… şi se mai întorc după vreo două ore! S-a rezolvat cazul Caracal, s-au epuizat toaletele în curte ale şcolilor din mediul rural, în toate spitalele din ţară e ca în America! Totul este perfect! Avocatului Poporului nu-i mai rămâne decât să se ocupe de cocalari!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul general şi-a însoţit această postare cu menţiunile: #anticocalari și #antinesimţire.

 

În solicitarea făcută, Avocatul Poporului susţinea că ridicarea mașinilor parcate neregulamentar nu poate fi făcută de către poliția locală, ci numai de către polițiștii rutieri. 
Conform unei decizii luate de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, începând cu 26 august, poliţiştii rutieri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sau Secţiei Regionale de

Poliţie Transporturi Bucureşti ori poliţişti locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a municipiului Bucureşti vor începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar pe arterele pe care circulă mijloacele de trasport în comun dar și din fața unităților medicale. (Detalii AICI)
 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   Bucuresti,   Renate Weber,   Avocatul Poporului
 
 
 
Loading...