Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Consilierul municipal Ciprian Ciucu: "Vă dau cuvântul meu de onoare, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie"

Consilierul municipal Ciprian Ciucu: "Vă dau cuvântul meu de onoare, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie"

Un articol de: Redacția B1.ro - 26 Iun 2019, 13:30
Consilierul municipal Ciprian Ciucu: "Vă dau cuvântul meu de onoare, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie" Politică

Consilierul municipal Ciprian Ciucu vine cu detalii inedite despre felul în care se desfăşoară lucrurile în Primăria Municipiului Bucureşti. Alesul liberal susţine că primarul Gabriela Firea ar trimite pe cineva care dă cu tămâie pe la sălile grupurilor PNL și USR.

"Vă dau cuvântul meu de onoare...

În zilele în care sunt ședințe de Consiliu General, și doar atunci, de dimineață, primărița Firea trimite pe cineva la intrarea în sălile grupurilor PNL și USR să dea cu tămâie.

Spuneți și dumneavoastră, așa se comportă oamenii întregi la minte? Vorbim despre primarul Bucureștiului.

Când ajung mai devreme, ca astăzi de exemplu, mirosul de tămâie este foarte persistent.

UPDATE : După ce a văzut această postare a trimis pe cineva ca să dea cu un "air refresher". Acum miroase a gumă Turbo.", a scris Ciprian Ciucu, miercuri, pe Facebook.

În contextul acestei postări reamintim că Gabriela Firea s-a remarcat în spaţiul public drept o persoană care a avut grijă, în mandatul de primar, să acorde sume consistente din buget către biserici. De asemenea, în biroul său sunt o mulțime de cruci și iconițe.
 

Citeşte mai multe despre:   Ciprian Ciucu,   Gabriela Firea