Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Senatorul PSD Florin Cârciumaru: România merită europarlamentari care să nu o vorbească de rău și să susțină proiectele și interesele Guvernului

Senatorul PSD Florin Cârciumaru: România merită europarlamentari care să nu o vorbească de rău și să susțină proiectele și interesele Guvernului

Un articol de: Andrei Stan - 10 Apr 2019, 15:07
Senatorul PSD Florin Cârciumaru: România merită europarlamentari care să nu o vorbească de rău și să susțină proiectele și interesele Guvernului Foto: Florin Cârciumaru / Facebook Politică

Senatorul PSD de Gorj Florin Cârciumaru consideră că miza alegerilor europarlamentare este "uriașă pentru noi ca popor" și afirmă că România merită europarlamentari care să nu o vorbească de rău și care să susțină proiectele și interesele Guvernului. 

"Miza alegerilor europarlamentare este uriașă pentru noi ca popor pentru că vorbim despre viitorul nostru, al copiilor noștri, al părinților noștri, al europenilor. Pe 26 mai, PSD va câștiga alegerile în România, așa cum a făcut la fiecare scrutin, asta pentru că Partidul Social Democrat a rămas singura formațiune politică din țară care se bucură de încrederea majorității românilor.

Împreună cu partidele surori din Europa, social-democraţii trebuie să restabillească dreptatea, să construiască un nou contract social pentru Europa şi pentru toţi cetăţenii Europei. Pe lista PSD pentru Parlamentul European se află și europarlamentari în funcție, care au avut performanțe în actualul mandat, dar și nume noi, care ar reprezenta onorabil România. Având în vedere bătăliile câștigate anterior, sunt convins că vom reuși să trimitem la Bruxelles și Strasbourg cei mai mulți și mai pregătiți colegi de partid pentru a ne reprezenta cu mândrie în Uniunea Europeană", susține Florin Cârciumaru, într-o declarație politică.

Potrivit acestuia, viitorii europarlamentari ai PSD vor avea un obiectiv major: România şi interesele României. 

"România merită mai mult! România merită europarlamentari care să nu o vorbească de rău și să susțină proiectele și interesele Guvernului român, nu ale grupurilor de interese atât din țară, cât și din străinătate. Inegalitățile sociale, migrația și șomajul ar trebui să fie subiecte intens discutate de către viitorii noștri europarlamentari, așa cum acestea se află în topul preocupărilor europenilor", mai arată senatorul.

Social-democratul mai susține că cei mai mulți dintre cetățenii europeni doresc ca UE să se implice mai mult în combaterea terorismului și a migrației ilegale, în timp ce românii doresc reducerea șomajului, creștere economică și investiții.

"Pe 26 mai, alegătorii români pot influența, prin votul lor, procesul decizional european din următorii ani, în legislativul european urmând a fi adoptate directive importante, cu impact în toate statele europene. (...)

Europarlamentarii din celelalte țări merg la Bruxelles să apere interesele statelor respective, merg să muncească, să aducă mai multe fonduri europene în țară. Asta trebuie să facă și europarlamentarii noștri! Românii trebuie să hotărască ce vom face la aceste alegeri. Vor să trimitem acolo nişte găşti, nişte grupuri de interese care nu vor mișca un deget pentru România sau un grup de europarlamentari care să se bată pentru ţara lor? Asta este marea alegere care trebuie făcută la alegerile europarlamentare", conchide Florin Cârciumaru.

LOVITURĂ pentru Pro TV! Încă o vedetă are COVID-19

Citeşte mai multe despre:   Florin Carciumaru,   PSD