Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Am avut o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu. Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine pandemia și să protejăm sănătatea cetățenilor noștri

Florin Cîțu: Am avut o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu. Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine pandemia și să protejăm sănătatea cetățenilor noștri

Un articol de: Elena Stanciu - 20 Apr 2021, 20:54
Florin Cîțu: Am avut o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu. Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine pandemia și să protejăm sănătatea cetățenilor noștri Foto: facebook.com/florinVcitu Politică

Premierul Florin Cîțu a avut, marți, o întrevedere cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, cu care a discutat despre campania de vaccinare împotriva coronavirusului. Într-un mesaj publicat la finalul discuțiilor, șeful Guvernului a dat asigurări că România va continua să sprijine țara vecină în lupta cu pandemia și a menționat, în acest sens, posibilitatea ca cetățenii români de peste Prut să se vaccineze anti-COVID-19 în țara noastră, chiar dacă nu au domiciliul pe teritoriul României.

 

Mesajul premierului Florin Cîțu după discuția cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu

 

”Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine pandemia și să protejăm sănătatea cetățenilor noștri. Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, despre derularea campaniei de vaccinare, cea mai sigură cale pentru a depăși cu bine criza sanitară și a reveni la o viață normală.

Am sprijinit sistemul medical și cetățenii Republicii Moldova prin donația de vaccinuri și echipamente sanitare și vom continua să oferim ajutor. Am discutat cu doamna președinte Maia Sandu despre condițiile în care cetățenii români din Republica Moldova să aibă posibilitatea să se imunizeze împotriva COVID-19 în centre de vaccinare din România, indiferent dacă dețin sau nu domiciliu în țară.

România rămâne cel mai important partener al Republicii Moldova și al cetățenilor ei.

Solidari și responsabili în eforturile de combatere a pandemiei COVID-19 vom depăși cu bine această perioadă și vom reveni la o viață normală”, a transmis Florin Cîțu în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîțu: Am avut o întâlnire foarte bună cu doamna Maia Sandu. Indiferent de ce parte a Prutului trăim, suntem cu toții preocupați să gestionăm cât mai bine pandemia și să protejăm sănătatea cetățenilor noștri

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

România a trimis o nouă tranșă de vaccin anti-COVID-19 în Republica Moldova

 

România a trimis la finalul săptămânii trecute o nouă tranșă de vaccin anti-COVID-19 în Republica Moldova. 132.000 de doze de ser AstraZeneca au fost transportate, sâmbătă, în țara vecină.

În cadrul vizitei sale în România, Maia Sandu s-a întâlnit, marți, și cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

„Cei doi şefi de stat au analizat stadiul implementării proiectelor convenite cu ocazia vizitei Preşedintelui României la Chişinău, la data de 29 decembrie 2020. (...) Totodată, Preşedintele României a transmis că ţara noastră va continua să sprijine parcursul european al Republicii Moldova şi a subliniat că România rămâne principalul partener al cetăţenilor Republicii Moldova, evidenţiind în acest sens sprijinul consistent oferit în vederea gestionării pandemiei de COVID-19”, a transmis Administrația Prezidențială printr-un comunicat de presă.

 

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu,   Maia Sandu