Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Am solicitat patronatelor să susțină campania de vaccinare. Implicarea mediului de afaceri e esențială

Florin Cîțu: Am solicitat patronatelor să susțină campania de vaccinare. Implicarea mediului de afaceri e esențială

Un articol de: Gabi Florea - 10 Mai 2021, 20:37
Florin Cîțu: Am solicitat patronatelor să susțină campania de vaccinare. Implicarea mediului de afaceri e esențială Foto: Florin Cîțu / Facebook Politică

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că a solicitat patronatelor să susțină campania de vaccinare anti-COVID-19, căci doar prin imunizarea a cât mai multor români putem reveni mai repede la normalitate. Cîțu a amintit că operatorii economici pot organiza centre de vaccinare pentru angajați și familiile lor, iar Guvernul le poate oferi sprijin logistic.

 

Florin Cîțu, despre implicarea patronatelor în campania de vaccinare

 

„Am avut astăzi o discuție foarte bună cu reprezentanții organizației patronale Concordia despre cum putem accelera campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Avem același obiectiv: prin imunizarea cât mai multora dintre noi, să aducem mai aproape normalitatea. 

Am solicitat patronatelor să susțină campania de vaccinare și le-am readus aminte că orice companie are posibilitatea de organiza centre de vaccinare pentru angajați și familiile lor. Implicarea mediului de afaceri este esențială, iar Guvernul vine cu oferirea sprijinului logistic”, a scris premierul Florin Cîțu, pe Facebook. 

Joi, după discuții la Constanța cu operatorii din turism, Cîțu afirmase că guvernanții au susținerea acestei industrii pentru campania de vaccinare.