Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu, atac la adresa liderului PSD, după criticile privind bugetul pe 2021: „Tovarășe Ciolacu, dă-mi un telefon!” (VIDEO)

Florin Cîțu, atac la adresa liderului PSD, după criticile privind bugetul pe 2021: „Tovarășe Ciolacu, dă-mi un telefon!” (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 13 Feb 2021, 13:44
Florin Cîțu, atac la adresa liderului PSD, după criticile privind bugetul pe 2021: „Tovarășe Ciolacu, dă-mi un telefon!” (VIDEO) FOTO: Facebook: Florin Cîțu Politică

Premierul Florin Cîțu a răspuns în timpul conferinței de sâmbăăt criticilor pe care liderul social - democraților le-a adus bugetului pe 2021. „Reparăm dezmățul făcut de PSD”, a declarat Florin Cîțu și l-a invitat pe Marcel Ciolacu la o discuție despre buget și finanțe. 

„Am văzut discuții și interpretări eronate despre buget. Ne bazăm pe o realitate dură: o guvernare PSD urmată de un an de pandemie (...) Am spus de la început că nu sunt de acord să mențin nenorocirile făcute de PSD. Pentru a crea spațiu pentru programul nostru de guvernare trebuie să eliminăm aceste nenorociri. Prin acest buget reparăm dezmățul făcut de PSD (...) Așteptam ca Ciolacu să mă sune. Pierdeam o zi-două din viața mea și îi explicam cum e cu bugetul. Tovarășe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!”, a scpus Florin Cîțu, răspunzând criticilor cu privire la bugetul pe 2021, pe care Marcel Ciolacu, liderul PSD le-a făcut în ultimul timp. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Florin Cîțu,   Marcel Ciolacu,   buget 2021