Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Coaliția poate merge mai departe. Îi asigur pe membrii cabinetului îi voi evalua pentru ceea ce fac și nu pentru ceea ce spun că fac (VIDEO)

Florin Cîțu: Coaliția poate merge mai departe. Îi asigur pe membrii cabinetului îi voi evalua pentru ceea ce fac și nu pentru ceea ce spun că fac (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 18 Apr 2021, 17:26
Florin Cîțu: Coaliția poate merge mai departe. Îi asigur pe membrii cabinetului îi voi evalua pentru ceea ce fac și nu pentru ceea ce spun că fac (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Premierul Florin Cîțu dă asgurări că actuala coaliție de guvernare merge mai departe și subliniază că toată lumea trebuie să înțeleagă că există o diferență între chestiunile politice și actul de guvernare. Într-o conferință de presă pe care a susținut-o duminică, după ședința de la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI), prim-ministrul a declarat că membrii cabinetului sunt evaluați în funcție de ceea ce fac, și nu ținând cont de opiniile personale.

 

Florin Cîțu: Trebuie cu toții să înțelegem că există o diferență între actul politic și actul de guvernare

 

„Coaliția poate merge mai departe. Coaliția este acolo să guverneze. Cred că trebuie cu toții să înțelegem că există o diferență între actul politic, ceea ce se întâmplă în Parlament, și actul de guvernare”, a spus Florin Cîțu.  

Întrebat dacă este de acord cu un nou protocol la nivelul coaliției, astfel încât să fie constulați partenerii de guvernare înainte ca premierul să demită sau să propună revocarea din funcție a unui ministru, Florin Cîțu a răspuns: ”Eu voi exercita această funcție de premier așa cum spune Constituția României”.

De asemenea, întrebat dacă este de acord cu declarația președintelui PNL, Ludovic Orban, care a spus că orice ministru care atacă premierul trebuie să-și semneze demisia, Cîțu a replicat: ”Este o declarație foarte bună a domnului președinte”.

”Îi asigur pe membrii cabinetului că opiniile lor personale sunt opinii personale și îi voi evalua de fiecare dată pentru ceea ce fac și nu pentru ceea ce spun că fac”, a adăugat Florin Cîțu.

Florin Cîțu: Coaliția poate merge mai departe. Îi asigur pe membrii cabinetului îi voi evalua pentru ceea ce fac și nu pentru ceea ce spun că fac

Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

 

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu