Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîţu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele două ţări

Florin Cîţu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele două ţări

Un articol de: Irina Mina - 27 Ian 2021, 21:56
Florin Cîţu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele două ţări sursa foto: gov.ro Politică

Premierul României, Florin Cîţu, a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că avut o convorbire cu omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, despre stadiul campaniilor de vaccinare din cele două ţări, ocazie cu care oficialul român i-a transmis liderului israelian şi un mesaj de Ziua Internaţională a Victimelor Holocaustului.

„Astăzi am avut prima convorbire telefonică cu omologul meu israelian, Benjamin Netanyahu. Dincolo de evocarea relaţiilor bilaterale excelente dintre România şi Israel, am discutat despre stadiul campaniilor de vaccinare din ţările noastre”, a scris el.

Oficialul a subliniat că discuția cu prim-ministrul Netanyahu a avut loc de Ziua Internaţională a Victimelor Holocaustului.

„Pe lângă omagiul adus victimelor Holocaustului, i-am transmis omologului meu că România cinsteşte memoria celor asupriţi şi respinge puternic orice formă de discriminare. În conversaţia de astăzi, împreună cu prim-ministrul Netanyahu, am reconfirmat o veche realitate, aceea că România şi Israel împărtăşesc multe valori comune. Sunt convins că relaţia dintre ţările noastre va evolua în continuare într-un ritm bun”, a declarat Florin Cîțu.

Florin Cîţu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele două ţări

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu,   Benjamin Netanyahu