Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu, despre creșterea salariului minim: “Această decizie se va lua după o discuție tripartită, cu angajatorii și sindicatele” (VIDEO)

Florin Cîțu, despre creșterea salariului minim: “Această decizie se va lua după o discuție tripartită, cu angajatorii și sindicatele” (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 04 Mai 2021, 11:35
Florin Cîțu, despre creșterea salariului minim: “Această decizie se va lua după o discuție tripartită, cu angajatorii și sindicatele” (VIDEO) foto: Facebook @ Florin Cîțu Politică

Premierul Florin Cîțu a precizat marți că o creștere a salariului minim ar putea fi decisă abia după o discuție tripartită, la care să ia parte și antreprenorii, și sindicatele:

“În ceea ce privește salariul minim, aici trebuie să discutăm cu cei care plătesc salariul minim, cu antreprenorii și cu patronatele, dar și cu sindicatele. Este o discuție tripartită și vom vedea care este evoluția salariului minim. În ceea ce privește evoluția în ultimii ani, România a avut o dinamică mai mare a creșterii salariului minim. Vom vedea ce se va întâmpla. Această decizie se va lua după o discuție tripartită, nu putem să o luăm după ce spune o persoană sau alta”,a  subliniat premierul Cîțu.

Acesta a precizat, referitor la perspectiva ca salariul minim să fie scutit de taxe, că în acest an Codl fiscal nu va fi modificat:

“Suntem în al doilea an în care nu s-a întâmplat nimic cu Codul fiscal și va rămâne așa. Am promis când am luat portofoliul de la Finanțe anul trecut, am promis și anul acesta că nu vom modifica Codul fiscal, nu vom crește taxe și nu vom trece taxe noi. Așa va rămâne și anul acesta”, a precizat premierul Florin Cîțu.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.