Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu, despre PNRR: “Voi avea o discuție cu PSD, pentru că acest program nu este doar al acestui Guvern, dar va beneficia toată România”

Florin Cîțu, despre PNRR: “Voi avea o discuție cu PSD, pentru că acest program nu este doar al acestui Guvern, dar va beneficia toată România”

Un articol de: George Lupu - 13 Mai 2021, 14:45
Florin Cîțu, despre PNRR: “Voi avea o discuție cu PSD, pentru că acest program nu este doar al acestui Guvern, dar va beneficia toată România” Foto: Florin Cîțu / Facebook Politică

Premierul Florin Cîțu a declarat joi că va avea o discuție cu social-democrații pe marginea proiectelor privind PNRR, pentru că acest program va fi în beneficiul întregii Românii:

“Colaborarea cu social-democrații, voi avea o discuție pentru că acest PNRR nu este doar al acestui Guvern. Acest Guvern îl implementează, dar va beneficia toată România. Cred că social-democrații nu doresc ca România să fie singura țară din UE unde să se pună în pericol aprobarea sau implementarea PNRR la nivel european”, a declrat Florin Cîțu

Premierul a punctat că în urma aplicării reformelor, nu există perspectiva devierii de obiectivele fiscal-bugetare stabilite:

 “Cifrele sunt publice deja, sunt pubice în stratrgia fiscal-bugetară, în programul de convergență. Nu deviem, strategia noastră fiscali este cea de bază, este cea cu care mergem mai departe. Nu deviez de la ce am anunțat până acum, 2024 va rămâne anul în care România va avea un deficit bugetar de sub 3%”