Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Doar economia liberală generează suficiente resurse pentru a susține constant Sănătatea și Educația (VIDEO)

Florin Cîțu: Doar economia liberală generează suficiente resurse pentru a susține constant Sănătatea și Educația (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 19 Noi 2020, 19:13
Florin Cîțu: Doar economia liberală generează suficiente resurse pentru a susține constant Sănătatea și Educația (VIDEO) Politică

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, a vorbit joi, la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024, despre ce înseamnă România liberală și despre soluția partidului din care face parte pentru o economie liberală. Cîțu a precizat că PNL are acum ocazia, poate mai mult ca niciodată, să-și implementeze viziunea și a insistat că doar economia liberală generează suficiente resurse pentru Sănătate și Educație. În final, Florin Cîțu a avut un mesaj și pentru alegătorii indeciși.

Florin Cîțu: Doar economia liberală generează suficiente resurse pentru a susține constant Sănătatea și Educația

 

Florin Cîțu, despre soluția PNL pentru o economie liberală

 

„Vorbesc azi despre România liberală și soluția noastră pentru o economie liberală. În acest an ne-am concentrat cu toții să rezolvăm această criză de sănătate. A fost un test neprevăzut pentru acest Guvern și am făcut tot ce am putut pentru ca efectele crizei să fie cât mai puțin resimțite. Nu a fost ușor, c-am fost subminați de majoritatea toxică din Parlament a PSD. Fiecare propunere a fost măcelărită de PSD, care a fost însoțit de propaganda veninoasă a unor trusturilor media.

Poate nici noi nu am fost perfecți mereu, dar să aveți certitudinea că soluția liberală e singura care poate scoate România din această criză. 
Urmează un moment de cumpănă pentru România - alegerile parlamentare. Noi, PNL, avem șansa mai mult ca niciodată să implementăm viziunea liberală.

Îmi permit să mă adresez românilor indeciși. România liberală va fi condusă pe principii ferme: proprietatea e ne neatins, cetățenanul e pe aceași treaptă cu statul, informatizarea și digitalizarea - am scăpat de acea glumă proastă a statului român de a-ți lua parola de la etajul 2 - eliminarea barierelor din economie, incurajarea inițiativei private. Românii nu mai trebuie cumpărați, ei trebuie să știe că, într-o Românie liberală, toți pornesc cu șanse egale. Doar economia liberală generează suficiente resurse pentru a susține constant Sănătatea și Educația”, a declarat Florin Cîțu.
 

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu,   Guvernul Orban,   PNL,   economie liberala