Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu, după ce a participat la evenimentul-pilot de la TNB: O zi care a început wow și se termină la fel / Iubitorii de cultură au înțeles că singura soluție este vaccinarea

Florin Cîțu, după ce a participat la evenimentul-pilot de la TNB: O zi care a început wow și se termină la fel / Iubitorii de cultură au înțeles că singura soluție este vaccinarea

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 15 Mai 2021, 23:39
Florin Cîțu, după ce a participat la evenimentul-pilot de la TNB: O zi care a început wow și se termină la fel / Iubitorii de cultură au înțeles că singura soluție este vaccinarea Foto: Florin Cîțu / Facebook Politică

„O zi care a început wow și se termină la fel”, a transmis premierul Florin Cîțu, după ce a mers la Teatrul Național București, acolo unde a avut loc unul dintre evenimentele-pilot organizate de Ministerul Culturii.

„O zi care a început wow și se termină la fel. 

Mi-a făcut o mare plăcere să merg, în această seară, la evenimentul-pilot, "Dineu cu proști", la Teatrul Național București. 

Astfel de spectacole sunt posibile pentru că și iubitorii de cultură au înțeles că singura soluție este vaccinarea”, a scris premierul Florin Cîțu, pe Facebook.

 

Florin Cîțu: Românii au înţeles că singura soluţie de ieşire din pandemie o reprezintă vaccinarea

 

Anterior, șeful Guvernului a ținut să le mulțumească românilor pentru că au înțeles importanța vaccinării în lupta cu pandemia de coronavirus. 

„Le mulţumesc românilor, pentru că împreună am trecut printr-un an dificil, împreună am purtat mască, am păstrat distanţa socială, împreună ne-am vaccinat!  Avem azi un număr record de persoane vaccinate, 120.000 de persoane vaccinate. Campania continuă!  Românii au înţeles că singura soluţie de ieşire din pandemie o reprezintă vaccinarea”, a declarat prim-ministrul, când a ajuns la TNB.

În perioada următoare, patru evenimente culturale test/pilot se desfășoară în România.Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!