Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Îi asigur pe toți membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanței. Nu voi încălca niciodată Constituția pentru nimeni și pentru niciun motiv (VIDEO)

Florin Cîțu: Îi asigur pe toți membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanței. Nu voi încălca niciodată Constituția pentru nimeni și pentru niciun motiv (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 19 Apr 2021, 12:22
Florin Cîțu: Îi asigur pe toți membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanței. Nu voi încălca niciodată Constituția pentru nimeni și pentru niciun motiv (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Premierul Florin Cîțu spune că membrii Guvernului vor fi evaluați pe criterii de performanță și nu pe baza a ceea ce spun că fac.

 

Florin Cîțu: Îmi voi exercita acest mandat aș cum sunt atribuțiile date de Constituție

 

”Îi asigur pe toți membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanței, pe baza a ceea ce fac, și nu pe ceea ce spun că fac”, a declarat Florin Cîțu, luni, la finalul ședinței conducerii PNL.

Întrebat dacă le va oferi celor din coaliție garanții că nu va mai demite vreun ministru înainte de a se consulta cu ei, Florin Cîțu a răspuns: ”Nu s-a cerut așa ceva. Îmi voi exercita acest mandat aș cum sunt atribuțiile date de Constituție. Nu voi încălca niciodată Constituția României pentru nimeni și pentru niciun motiv”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Întrebat, de asemenea, dacă, în cazul în care ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, va contina criticile la adresa premierului, acesta ar putea fi revocat din funcție, Florin Cîțu a răspuns: ”Voi evalua miniștrii pe creea ce fac, nu pe ceea ce spun că fac. Vorbim de reforme, și le-am cerut miniștrilor, din primul moment, să facă reforme și au avut suținerea mea. Până în momentul acesta, și am vorbit deja despre cheltuielile bugetare, încă nu am văzut un plan de reducere a acestor celtuieli bugetare. Aștept acest plan de reformă. (...) Aștept planul de reformă pentru fiecare minister. Cel mai simplu mod de a face reformă este să te uiși la propriul minister”. 

Luni după-amiază, liderii coaliției de guvernare ar urma să se reunească într-o ședință, prima de după revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, decizie ce a generat tensiuni între partenerii din Executiv. S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu