Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom reveni cât mai repede la normalitate. Renunțările noastre de până acum dau roade

Florin Cîțu: Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom reveni cât mai repede la normalitate. Renunțările noastre de până acum dau roade

Un articol de: Vladimir Ionescu - 01 Mai 2021, 17:28
Florin Cîțu: Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom reveni cât mai repede la normalitate. Renunțările noastre de până acum dau roade foto: Facebook @ Florin Cîțu Politică

Prim-ministrul Florin Cîțu le-a mulțumit tuturor românilor care, de peste un an, „dovedesc responsabilitate și fac eforturi să se adapteze noilor realități”. În mesajul transmis sâmbătă cu ocazia Paștelui, premierul României s-a arătat convins că, alături de cei dragi, „vom găsi în continuare surse de motivație și de perseverență pentru a trece cu bine acest exercițiu de răbdare și a dovedi că tradițiile creștine și măsurile de protecție împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură”.

Premierul Florin Cîțu, mesaj cu ocazia Paștelui: „Speranța să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi și, împreună, spre viitor”

 

„Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom reveni cât mai repede la normalitate. Eforturile individuale și comune își arată zi de zi beneficiile pentru sănătatea noastră, viața socială și economică. Renunțările noastre de până acum au dat și dau în continuare roade”, a scris Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook.

Premierul a explicat că „iubirea față de aproapele nostru, manifestată ca solidaritate și responsabilitate, a făcut ca personalul medical să reușească să salveze vieți și să aline suferințe, iar lucrătorii din domenii importante pentru cetățeni să desfășoare activitatea în condiții de siguranță și să-și îndeplinească misiunea mai departe, atunci când pandemia părea de neoprit”.

„Mulțumesc tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate și fac eforturi să se adapteze noilor realități! În acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun”, a adăugat prim-ministrul Florin Cîțu.

Demnitarul liberal a explicat că „depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate și echilibru”.

„Este vital să menținem rigorile necesare unui trai în siguranță și să ne vaccinăm pentru a ne da șansa unul altuia la o viață cât mai aproape de normalitate. Am convingerea că, alături de cei dragi, vom găsi în continuare surse de motivație și de perseverență pentru a trece cu bine acest exercițiu de răbdare și a dovedi că tradițiile creștine și măsurile de protecție împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură”, mai spune Florin Cîțu.

Speranța să ne lumineze gândurile, a adăugat premierul.

„Credincioșilor care celebrează Sărbătorile de Paști le doresc sănătate, armonie, iar speranța să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi și, împreună, spre viitor”, a conchis premierul Florin Cîțu, în mesajul transmis cu ocazia Paștelui.

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom...

Publicată de Florin Cîţu pe Sâmbătă, 1 mai 2021

 

Citeşte mai multe despre:   Florin Cîțu,   Paște 2021