Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu merge în prima vizită de lucru în Vrancea de la investirea în funcția de premier

Florin Cîțu merge în prima vizită de lucru în Vrancea de la investirea în funcția de premier

Un articol de: Beatris Ionita - 06 Mar 2021, 07:58
Florin Cîțu merge în prima vizită de lucru în Vrancea de la investirea în funcția de premier Foto: Inquam Photos / George Calin Politică

Florin Cîţu merge sâmbătă dimineață într-o vizită de lucru în judeţul Vrancea. Premierul va participa la o dezbatere organizată de Consiliul Judeţean cu reprezentanţii structurilor asociative ale unităţilor administrativ-teritoriale privind bugetul pentru acest an.

În cadrul dezbaterii vor fi  discutate subiectele Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, investiţiilor şi oportunităţi de finanţare cu fonduri europene, măsuri fiscale pentru anul 2021.

La eveniment participă structuri asociative ale UAT-urilor din judeţul Vrancea - Asociaţia Municipiilor din România, Asociaţia Oraşelor din România, Asociaţia Comunelor din România, Asociaţia Secretarilor de Primării din România -, precum şi primari, conducerea Instituţiei Prefectului Vrancea, reprezentanţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, ai Direcţiei de Sănătate Publică, oameni de afaceri vrânceni.

Potrivit CJ Vrancea, aceasta este prima vizită oficială în teritoriu a premierului Florin Cîţu de la învestirea sa în funcţie.

 

Citeşte mai multe despre:   Florin Cîțu,   vizita de lucru,   Vrancea