Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu neagă că ar exista tensiuni între el, Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță: E doar dorința ca lucrurile să meargă perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

Florin Cîțu neagă că ar exista tensiuni între el, Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță: E doar dorința ca lucrurile să meargă perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 20 Ian 2021, 17:58
Florin Cîțu neagă că ar exista tensiuni între el, Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță: E doar dorința ca lucrurile să meargă perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Premierul Florin Cîțu a negat categoric că ar exista tensiuni între el, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiță. Cîțu  punctat că ei doar poartă discuții pentru ca lucrurile să decurgă „perfect”, iar campania să fie una de succes.

 

Florin Cîțu insistă că nu există tensiuni între el, Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță

 

Întrebat dacă există tensiuni între el, Vlad Voiculescu și medicul militar Valeriu Gheorghiță, Florin Cîțu a răspuns: „Nu, nu există, ci doar dorința ca lucrurile să meargă perfect, dar nu e niciun fel de tensiune. Vrem ca lucrurile să meargă perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes. Atât tot”.

Chestinat dacă, totuși, sunt discuții mai aprinse între Voiculescu și Gheorghiță, premierul a spus: „Nu cred că există discuții mai aprinse. La discuțiile la care am participat, nu au existat discuții mai aprinse între cei doi”.

Florin Cîțu neagă că ar exista tensiuni între el, Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță: E doar dorința ca lucrurile să meargă perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes

 

Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță neagă, de asemenea, că ar exista tensiuni între ei

 

Precizările vin în contextul în care presa a relatat că ar exista tensiuni între Voiculescu și Gheorghiță, primul dorind să-l lase pe cel din urmă mai mult cu un rol decorativ în desfășurarea campaniei de vaccinare anticoronavirus.Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

Ambii au negativ informațiile apărute în media.

„Nu există absolut nicio tensiune. Există discuţii şi există un grup de oameni care au încredere unii în alţii şi care discută cât se poate de deschis despre probleme şi există probleme şi problemele acestea trebuie rezolvate. (…) Evident că sunt discuţii, evident că încercăm să îmbunătăţim lucrurile şi, da, nu este nimic secret, dar nici gând să existe tensiune între mine şi premier sau între mine şi Valeriu Gheorghiţă”, a spus ministrul Sănătății.

Vlad Vociulescu a ținut să puncteze că meritele lui Gheorghiță în organizarea campaniei de vaccinare sunt recunoscute: „Medicul Valeriu Gheorghiţă este cel care a pus pe picioare această echipă şi într-un timp record a reuşit să facă un mecanism să funcţioneze. Nu perfect, sigur că poate fi îmbunătăţit, dar e un merit pe care i-l recunosc şi nu se pune problema în niciun fel de vreo tensiune”.

„În general sunt o persoană care nu are tensiuni cu nimeni și nici nu fac amenințări, deci nu este cazul. Sunt discuții punctuale pe care le-am avut cu domnul ministru legate de îmunbătățirea activității strict din punct de vedere tehnic a campaniei de vaccinare. Să nu uităm că Ministerul Sănătății e unul dintre cele mai importante ministere în derularea campaniei de vaccinare”, a declarat, la rândul său, Valeriu Gheorghiță.
 

Citeşte mai multe despre:   Florin Cîțu,   Valeriu Gheorghiță,   Vlad Voiculescu,   campanie vaccinare