Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: PNRR nu a fost respins. Cei care lucrează la Plan nu pot merge în concediu până nu avem PNRR aprobat (VIDEO)

Florin Cîțu: PNRR nu a fost respins. Cei care lucrează la Plan nu pot merge în concediu până nu avem PNRR aprobat (VIDEO)

Un articol de: Raluca Tindeche - 11 Iun 2021, 17:22
Florin Cîțu: PNRR nu a fost respins. Cei care lucrează la Plan nu pot merge în concediu până nu avem PNRR aprobat (VIDEO) Foto: Inquam Photos/Octav Ganea Politică

Premierul Florin Cîţu a participat la o conferință de presă, la Zalău și a declarat că PNRR nu a fost respins şi nici retrimis. Comisia Europeană vine cu observaţii la care România va răspunde.

„Încă de la prima oră sau de fapt de ieri am văzut mai multe știri false. E foarte simplu. Am zis și azi-dimineață înainte să plec că nu a fost respins PNRR și nu a fost retrimis PNRR, este o știre falsă. Acesta este adevărul”, a precizat premierul Florin Cîțu.

„Nu pierdem aceşti bani. 29,2 miliarde euro îi vom lua pe toţi. Avem proiecte importante depuse pentru România, care vor fi terminate până în 2026, infrastructură, spitale, România educată, iar în acest moment suntem în procedura firească în care sunt toate ţările din UE. Comisia Europeană face observaţii. Noi le răspundem. Şi aici suntem în acest moment. Avem un mesaj clar pentru toți cei care lucrează la PNRR, pentru funcţionarii publici – trebuie să ştiţi că nu puteţi să mergeţi în concediu până nu avem acest PNRR aprobat. E responsabilitatea noastră să avem cel mai bun PNRR. De aceea trebuie să luaţi toate observaţiile Comisiei Europene şi să le trataţi cu mare, mare atenţie.

Dacă cumva, din cauza unei tratări superficiale a acestor observații de către un funcționar sau oricine, de la orice nivel, vom avea probleme cu PNRR, eu vă garantez că acea persoană sau acele persoane pleacă acasă! Nu ne jucăm cu așa ceva”, a adăugat premierul României.

 

Citeşte mai multe despre:   Florin Cîțu