Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Somez PSD să oprească terorismul economic

Florin Cîțu: Somez PSD să oprească terorismul economic

Un articol de: Irina Mina - 11 Oct 2020, 11:36
Florin Cîțu: Somez PSD să oprească terorismul economic Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a transmis, duminică, pe pagia sa de Facebook, un mesaj pentru președintele PSD Marcel Ciolacu, prin care somează PSD „să oprească terorismul economic”.

Florin Cîțu: Domnule Ciolacu, AJUNGE! Somez PSD să oprească terorismul economic

„Domnule Ciolacu, AJUNGE! Somez PSD să oprească terorismul economic. Toate partidele care în acest moment dificil pentru economia globală forţează creşterea deficitului bugetar prin legi care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotriva României. Comisia Europeană, agenţiile de rating, investitorii, se uită cu mare atenţie la România în acest moment”, a afirmat ministrul.

Acesta a mai precizat că derapajele social-democraţilor „pot duce la reducerea cu cel puţin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru România şi la scăderea ratingului de ţară”.

”Derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel puțin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru Romania și la scăderea ratingului de țară ceea ce ar însemna colaps economic. Domnule Ciolacu vă cer public să opriți acest terorism economic! Până la alegerile din 6 decembrie mai sunt doua ședințe ECOFIN în care România poate să piardă fonduri UE. În același timp FOARTE IMPORTANT, până la alegerile din 6 decembrie TOATE cele 3 agenții de rating publică evaluări ale rating-ului de țară pentru Romania. Am reușit prin transparență și discuții lunare să arătam agențiilor de rating că suntem un guvern responsabil cu finanțele României. Dar, și aici agențiile au dreptate, cât mai putem rezista atacurilor teroriste venite din Parlamentul României dominat de populiști iresponsabili? Este important să știe toți romanii că PSD aruncă Romania în haos economic pentru a mai căștiga câteva voturi. Niciun om politic nu are dreptul să condamne Romania la sărăcie, hiper-inflație și dobânzi astronomice doar pentru a mai căștiga câteva voturi”, a scris Florin Cîțu.

 

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu,   Marcel Ciolacu