Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Trebuie să comunicăm foarte mult și transparent, mai ales în această perioadă. Transparență, coerență, profesionalism – asta cer de la toți miniștrii (VIDEO)

Florin Cîțu: Trebuie să comunicăm foarte mult și transparent, mai ales în această perioadă. Transparență, coerență, profesionalism – asta cer de la toți miniștrii (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 11 Apr 2021, 17:01
Florin Cîțu: Trebuie să comunicăm foarte mult și transparent, mai ales în această perioadă. Transparență, coerență, profesionalism – asta cer de la toți miniștrii (VIDEO) foto: Facebook @ Florin Cîțu Politică

Premierul Florin Cîțu a declarat, duminică, că se așteaptă la transparență, coerență și profesionalism din partea miniștrilor. „Trebuie să comunicăm, mai ales în această perioadă, foarte mult și transparent”, a declarat primul-ministru duminică, după ce a participat la ședința CNCCI.

„Transparență, coerență, profesionalism – asta cer de la toți miniștrii”, spune premierul Florin Cîțu

 

Întrebat dacă i-a cerut ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, să fie mai transparent în această perioadă, premierul a explicat: „I-am cerut, nu acum, știți foarte bine că am cerut să fie prezentat un raport al modului în care a fost pregătit acest val trei și care sunt soluțiile, și am cerut bineînțeles să facă prezentări sau conferințe de presă, declarații de presă săptămânal. De atunci, n-am mai cerut. Cer acest lucru de la toți miniștrii, nu doar de la ministrul Sănătății. Trebuie să comunicăm, mai ales în această perioadă, foarte mult și transparent. Este un lucru pe care l-am cerut de la toți miniștrii. Transparență, coerență, profesionalism – asta cer de la toți miniștrii”.

 

 

În aceeași conferință de presă, Florin Cîțu a vorbit și despre campania de vaccinare, indicând vaccinarea anti-COVID-19 drept „singura soluție de a depăși pandemia”.

„Este foarte important pentru toată lumea să înțeleagă că este singura soluție de a depăși pandemia. Pe lângă faptul că este singura soluție de a deschide economia, este important și din punct de vedere al sănătății. Doar prin vaccinare putem să mergem mai departe și putem să lăsăm pandemia în urmă. De aceea, am făcut tot ce este posibil, toate resursele necesare, pentru a avea dozele de vaccin. Deci avem dozele necesare să ne vaccinăm 5 milioane la sfârșitul lunii mai, la începutul lunii iunie, 10 milioane la sfârșitul lunii iulie, la începutul lunii august. Dozele sunt, vin în România, trebuie doar să ne vaccinăm. Îi încurajez pe toți românii să se înregistreze în portalul RoVaccinare și să se vaccineze”, a adăugat Florin Cîțu, care în aceeași serie de declarații a vorbit și despre situația din secțiile ATI.

Citeşte mai multe despre:   Florin Cîțu,   Guvernul Cîțu,   pandemie de coronavirus