Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: Vreau să arătăm că putem deschide sezonul estival în siguranță. Vom veni cu soluțiile la timp / Avem susținerea industriei pentru campania de vaccinare (VIDEO)

Florin Cîțu: Vreau să arătăm că putem deschide sezonul estival în siguranță. Vom veni cu soluțiile la timp / Avem susținerea industriei pentru campania de vaccinare (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 06 Mai 2021, 11:16
Florin Cîțu: Vreau să arătăm că putem deschide sezonul estival în siguranță. Vom veni cu soluțiile la timp / Avem susținerea industriei pentru campania de vaccinare (VIDEO) Foto: Florin Cîțu / Facebook Politică

Premierul Florin Cîțu a vorbit, joi, despre pregătirile pentru desfășurarea sezonului estival în depline condiții de siguranță sanitară. Șeful Guvernului a precizat că a avut discuții importante cu reprezentanții industriei, că aceștia au venit cu propuneri inovative și interesante, care vor ajunge vineri pe masa Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate. Cîțu a dat asigurări că soluțiile vor fi implementate la timp, așa încât sezonul estival să înceapă în condiții sigure.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Florin Cîțu, despre sezonul estival în condițiile pandemiei

 

„Vreau să pregătim cât mai bine sezonul estival, e foarte important pentru toți, pentru mine în special. După un an de pandemie, vreau să arătăm că putem deschide sezonul estival și în siguranță. După discuția cu reprezentanții industriei am convingerea că va fi bine, avem soluții inovative și interesante. Avem susținerea industriei pentru campania de vaccinare. Pentru a avea un sezon de succes în România, pe litoral, trebuie să lucrăm împreună. Îi asigur pe toți de susținerea mea.

Am vorbit de propunerile către Comitetul interministerial de mâine care vizează direct industria turismului de pe litoral. Unele sunt deja prezentate în spațiul public: pe plajă fără mască, să stăm la restaurant cu capacitate maximă în anumite condiții, la hotel la fel. Am discutat mai multe măsuri. Din partea industriei am primit soluții foarte bune pe care le vom pune pe masa Comitetului interministerial. 

Promisiunea mea e că vom avea aceste soluții aprobate la timp ca să începem de la 1 iunie o prima etapă de relaxare și a doua de la 1 august”, a declarat premierul Florin Cîțu.
 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Florin Cîțu,   sezon estival,   turism la mare