Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Cîțu: "Vreau să văd că banii pentru firme care au fost transferați de la Măsura 3 la Măsura 2 ajung cât mai repede posibil la agenții economici" (VIDEO)

Florin Cîțu: "Vreau să văd că banii pentru firme care au fost transferați de la Măsura 3 la Măsura 2 ajung cât mai repede posibil la agenții economici" (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 11 Iun 2021, 17:59
Florin Cîțu: "Vreau să văd că banii pentru firme care au fost transferați de la Măsura 3 la Măsura 2 ajung cât mai repede posibil la agenții economici" (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Premierul Florin Cîțu a oferit vineri detalii despre Ordonanța de Urgență prin care s-au transferat sumele de bani ce constau în ajutoare de stat pentru firme de la măsura 3 la măsura, la măsura 2, precizând că s-a dorit ca fondurile să fie deblocate pentru firme și să circule în economie:

“Am ajuns la această soluție pentru că Măsura 3 a fost blocată și vom vedea rezultatul acestei blocări. Erau niște resurse pe care le-am alocat la începutul anului și a fost luată măsura de a merge cu ele și a le duce în măsura doi tocmai pentru a băga banii în economie care erau blocați acolo. Știu că nu a mers cât de repede trebia să meargă situația, am avut o discuție cu ministrul Economiei pentru a grăbi lucrurile. Banii trebuie să ciercule în economie cât mai repede. Cred că de data aceasta vor ajunge mai repede decât în prima fază. S-a învățat care au fost problemele

Vom vedea ce se întâmplă și cu măsura 1. Implementarea ar trebui să vină de la minister. Dacă nu, mă voi implica direct. Vreau să văd că acești bani care au fost transferați de la măsura 3 la măsura 2 ajung cât mai repede posibil la agenții economici ca să poată să îii folosească și să circule în economie", a precizat Florin Cîțu.