Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică FLORIN IORDACHE, reacție INCREDIBILĂ după vizita lui TIMMERMANS: ”N-am sesizat un discurs critic! Între Bucureşti şi Bruxelles... ”

FLORIN IORDACHE, reacție INCREDIBILĂ după vizita lui TIMMERMANS: ”N-am sesizat un discurs critic! Între Bucureşti şi Bruxelles... ”

Un articol de: - 02 Mar 2018, 12:31
FLORIN IORDACHE, reacție INCREDIBILĂ după vizita lui TIMMERMANS: ”N-am sesizat un discurs critic! Între Bucureşti şi Bruxelles... ” Politică

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat că după vizita prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu vor mai fi diferenţe de opinie între Bucureşti şi Bruxelles.

„Mesajul cu care dumnealui a venit este că trebuie să existe un dialog permanent între autorităţile de aici şi de la Bruxelles. A fost o conlucrare bună şi eu cred că printr-un dialog, toate acele, să zicem, neconcordanţe care au apărut între ce s-a întâmplat sau între percepţia că s-a întâmplat în România, nu vor mai fi. Fără îndoială, nu vor mai fi astfel de diferenţe de opinie între Bucureşti şi Bruxelles”, a declarat Iordache potrivit Mediafax.

De asemenea, deputatul a precizat că nu a remarcat critici în discursul lui Timmermans.

„Nu am văzut o nuanţă critică în discursul său, eu mă refer la partea parlamentară. Discursul pe care l-a avut la Parlament, din punctul meu de vedere, a fost un discurs constructiv şi un discurs în ideea că, conlucrând, putem găsi soluţii pentru finalizarea MCV-ului şi pentru a pune la punct legislaţia, aşa cum trebuie”, a adăugat Iordache.

Citeşte mai multe despre:   Florin Iordache,   PSD