Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Florin Roman (PNL) i-a solicitat oficial ministrului Vlad Voiculescu să spună de ce s-a blocat platforma de vaccinare și dacă există dozele necesare pentru cei programați (DOCUMENT)

Florin Roman (PNL) i-a solicitat oficial ministrului Vlad Voiculescu să spună de ce s-a blocat platforma de vaccinare și dacă există dozele necesare pentru cei programați (DOCUMENT)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 28 Ian 2021, 10:50
Florin Roman (PNL) i-a solicitat oficial ministrului Vlad Voiculescu să spună de ce s-a blocat platforma de vaccinare și dacă există dozele necesare pentru cei programați (DOCUMENT) Foto: Florin Roman / Facebook Politică

Deputatul PNL Florin Roman i-a adresat ministrului Sănătății, Vlad Voiculescuo întrebare cu privire la campania națională de vaccinare anti-COVID-19 și i-a cerut să răspundă în scris care este motivul blocării platformei de vaccinare și dacă există numărul necesar de doze pentru persoanele care au reușit, totuși, să acceseze platforma, ținând cont de faptul că acestea primesc în prezent mail-uri de anulare a programărilor date de soft.

Florin Roman, întrebare către Vlad Voiculescu. Deputatul PNL îi solicită ministrului Sănătății să spună de ce s-a blocat platforma de vaccinare

 

„În aceste zile, numeroase persoane îmi semnalează faptul că nu se pot înscrie pe platforma on line de vaccinare din cauza blocării site-ului. Atât în cadrul audiențelor la cabinetul parlametar, cât și telefonic mi se prezintă zilnic cazuri de persoane vulnerabile, în vârstă, cu dizabilități sau boli cronice care nu pot fi vaccinate deși își doresc acest lucru, la nivelul județului Alba. Înțeleg raportarea cu „mândrie patriotică” a unui număr care plasează România în media europeană, dar aici nu vorbim despre „numere” domnule ministru, ci despre persoane bolnave, în vârstă, unele locuind în zonele de munte, care nu pot fi vaccinate. Vă solicit să îmi răspundeți în scris care este motivul blocării platformei de vaccinare și dacă există numărul necesar de doze sau nu, pentru persoanele care au reușit să acceseze platforma, ținând cont de faptul că acum primesc mail-uri de anulare a programărilor date de soft? Vă solicit un răspuns în scris”, se arată în întrebarea adresată de liberal, ce a fost înregistrată la Camera Deputaților în data de 22 ianuarie.

Florin Roman a declarat, joi, că a aflat cu „stupoare”, chiar prin vocea ministrului Sănătății, că 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane ce nu s-au înscris pe platformă, un lucru de „neacceptat”. Deputatul PNL a subliniat că „este inadmisibil” ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilități să fie amânate din cauza pilelor și relațiilor, și a declarat că așteaptă cu mare interes ca Vlad Voiculescu să spună cine sunt vinovații și privilegiații care au sărit peste rând.

„Să înțelegem că avem parte de o vaccinare paralelă? Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea ministrului Sănătății, că 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane care nu s-au înscris pe platformă...ceea ce este de neacceptat! Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilități să fie amânate din cauza pilelor și relațiilor. Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare! Aștept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate și privilegiații care au sărit peste rând! Discursurile nu rezolvă incapacitățile de funcționare ale procesului de vaccinare! Așa nu ne mai facem sănătoși...”, a scris Florin Roman, joi, pe Facebook.

 

Să înțelegem că avem parte de o vaccinare paralelă? Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII, că...

Publicată de Florin Roman pe Miercuri, 27 ianuarie 2021
Citeşte mai multe despre:   Florin Roman,   Vlad Voiculescu,   campanie de vaccinare