Focșani: USR s-a unit cu PSD pentru a boicota ședința de validare a mandatelor consilierilor locali

Focșani: USR s-a unit cu PSD pentru a boicota ședința de validare a mandatelor consilierilor locali

Consiliul Local al municipiului Focșani nu a putut fi întrunit miercuri, după ce aleșii USR s-au unit cu cei ai PSD, boicotând ședința de validare a mandatelor consilierilor locali focșăneni.

Miercuri dimineață a avut loc validarea mandatelor consilierilor locali focșăneni, la eveniment participând doar consilierii PNL. Au lipsit consilierii USR și cei ai PSD, din acest motiv CL Focșani neputând fi constituit, scrie presa locală.

Așa se poate deduce din ședința de constituire a Consiliului Local Focșani, prima în noua formulă, la care au fost prezenți doar consilierii liberali, validați în urma votului exprimat pe data de 27 septembrie.

Consilierii din partea PSD și USR nu au onorat cu prezența ședința de constituire. Consilierii care au depus jurământul sunt următorii: Macovei Liviu-George, Tănase Neculai, Bîrsan Costel, Dimitriu Ana- Maria, Drumea Alina Ramona, Dumitru Victor, Marcu Livia- Silvia, Costea Ionel, Gheoca Corneliu- Dumitru, Zîrnă Cristian.

De la PSD au fost absenți 5 consilieri, iar de la USR, 2 (Corina Atanasiu și Alexandra Tătaru). La PSD mai trebuie validați 4 consilieri.

La ședință a participat și prefectul județului, Gheorghiță Berbece.

Urmăriți B1TV.ro și pe