Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Fost șef ANAF: Sute de milioane de lei pentru salariile unor angajați fără activitate. Gloata dragnistă bugetofagă n-a vrut reducerea aparatului administrativ

Fost șef ANAF: Sute de milioane de lei pentru salariile unor angajați fără activitate. Gloata dragnistă bugetofagă n-a vrut reducerea aparatului administrativ

Un articol de: Redacția B1.ro - 13 Iun 2019, 09:25
Fost șef ANAF: Sute de milioane de lei pentru salariile unor angajați fără activitate. Gloata dragnistă bugetofagă n-a vrut reducerea aparatului administrativ Foto: Facebook/ Gelu Stefan Diaconu Politică

Gelu Diaconu, fost președinte ANAF în epoca Ponta, a scos în lumină ineficiența administrației publice în era PSD, explicând că sunt cheltuite anual zeci de milioane de lei pentru plata a 300 de angajați ai vămii, în birouri vamale care nu realizează nici măcar o vămuire.

El a explicat că, deși a încercat să elimine această supradimensionare printr-o Hotărâre de Guvern în 2016, tehnocrații și, ulterior, social-democrații au neglijat acest act normativ - fie pentru că au fost induși în eroare, fie din rea-voință.

„Un mic exemplu despre cum funcționează administrația publica în epoca pesedista!

Se toaca zeci de milioane de lei anual cu plata a peste 300 de angajați ai vamii în birouri vamale care nu realizează NICI MĂCAR O OPERAȚIUNE de vămuire. Puteți crede asa ceva? 

Lăsasem un proiect de HG în 2016 pentru desființarea acestor posturi, proiect aruncat la cosul de gunoi de gloata dragnista bugetofaga, dupa ce reusisera sa-i pacaleasca pe naivii tehnocrati in 2016 ca e nevoie de ele. Stiau ca vor prelua repede puterea si era pacat sa dispara niste posturi numai bune pentru gasca de pilosi si amante.

Mai mult, au reusit sa-si pregateasca terenul si sa-i pacaleasca pe aceiasi tehnocrati sa infiinteze la nivelul aparatului central vamal o funcție complet inutila, de tăiat frunze la caini: cea de vicepreședinte. Apoi, dupa 2016, au mai infiintat si ei inca una de director general adjunct, la fel de inutila. 

Se toaca astfel lunar, numai pentru aceste doua funcții, mai mult de o suta de mii de lei pe salariile brute, deplasări în tara și în străinătate, secretariat, cabinet cu consilieri, șoferi si 3-4 autoturisme avute zilnic la dispoziție!!

Și acum câteva date concrete pentru a înțelege mai bine cum funcționează administrația pesedista.

Postul de director general adjunct a fost creat cu dedicatie inițială pentru o unealta a Reginei vamilor, un anume Mutescu.

Cu vreo doua luni în urma, când tandemul de pușcăriași Dragnea-Valcov dețineau puterea absoluta în România, acest post a fost scos la concurs pentru definitivarea pe funcție a unei slugi colectoare din Slatina, un anume Nache adus în vama de Blondă (la propriu sau la figurat, cum doriți dvs.!!)

Prin decapitarea lui Daddy și iminenta condamnare a infractorului Valcov, s-a întărit aripa de putere a clovnilor fiscalității din România, tandemul Orlando-Ostropel. Aceștia vor să-și impună acum omul lor, un bezmetic intoxicator, Dorel Fronea pe numele lui.

Cu toții, cei trei pilosi, Mutu, Nache și Dorel, se vor bate cu toate mijloacele din dotare la concursul din 21, luna aceasta, pentru ocuparea acestui post, cu scopul evident de a-și permanentiza rolul de sluga.

Dacă nu ar fi un concurs regizat, nici unul dintre ei nu și-ar putea depăși conditia de semi-analfabeti profesional.

E strigător la cer și cu toții asistam neputincioși la dezmățul pe bani publici a hoardei pesediste. 

Aloooo, pe la parchete mai lucrează cineva? Dacă da, supravegheați acest concurs!!!”, a scris Gelu Diaconu, pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Gelu Diaconu,   ANAF