Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Fost ministru al Sănătăţii reacţionează la GAFA lui Dăncilă: „Nu o să ajungem foarte departe cu glumițe și miștouri” (FOTO,VIDEO)

Fost ministru al Sănătăţii reacţionează la GAFA lui Dăncilă: „Nu o să ajungem foarte departe cu glumițe și miștouri” (FOTO,VIDEO)

Un articol de: - 09 Mar 2018, 11:40
Politică

Vlad Voiculescu, fostul ministru al sănătăţii, a precizat că nu gafele premierului Dăncilă sunt principala problemă a crizei de imunoglobulină, „ci măsurile domnilor Bodog, Buicu, Grindeanu, Tudose și Dragnea” ce au ucis oameni.

De asemenea, fostul ministru a reacţionat la reacţiile oamenilor în legătură cu această problemă şi a transmis că „nu o să ajungem foarte departe cu glumițe și miștouri, nu o să ajungem prea departe daca ne uităm doar la ceea ce spun cei care au funcții și ignorăm ceea ce fac”. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Dincolo de modul în care fiecare înțelege să își promoveze propriile valori, talente sau aptitudini prin interacțiunile de pe facebook, gândul pe care aș vrea să îl împărtășesc e ăsta: nu o să ajungem foarte departe cu glumițe și miștouri, nu o să ajungem prea departe daca ne uităm doar (sau cu precădere) la ceea ce SPUN cei care au funcții și ignorăm ceea ce FAC. E important ca numele unor medicamente să fie pronunțate corect dar asta nu face ca acele medicamente să fie disponibile. Măsurile bune, politicile bune și profesioniștii fac asta. Lipsa oricărei substanțe în discursul doamnei Dăncilă face orice intervenție publică a dânsei o potențială sursă de gafe, enervări și cancan-uri. Gafele doamnei Dăncilă nu sunt însă principala problemă, după cum nici expresia “altă întrebare”, accentul moldovenesc sau cadența de talangă a discursurilor miniștrilor justiției nu erau principala problemă. Acestea toate sunt ca negii de pe fața unui criminal... lucruri care îl fac și mai greu de suportat pentru că individul este deja detestabil. Nu problemele de pronunție ale doamnei Dăncilă au ucis oameni și au lăsat copii infirmi ci măsurile domnilor Bodog, Buicu, Grindeanu, Tudose și Dragnea. Ignoranța, minciuna și aroganța lor sunt criminalul. Gafele doamnei Dăncilă sunt doar negul. Și nici nu prea se face, dar mai ales nu prea ajută să râzi de negii criminalilor în timp ce ei te ucid... cu mâinile lor sau cu ale altora, cu bună știință sau din ignoranță deplină, mai repede sau mai încet”, a scris Voiculescu pe pagina personală de Facebook alături de o imagine cu actualul priministru, ministrul Justiţiei şi Florin Iordache.

Deşi a avut o reacţie interesantă şi Vlad Voiculescu a făcut aceeaşi gafă ca ministrul Dăncilă, pe care a şi recunoscut-o în cadrul aceleaşi postări pe Facebook: „PS și da, și eu am zis la un moment dat “inumoglobine”. Într-un interviu luat la unul dintre proteste. Mi-am dat seama imediat dar deja ieșise porumbelul. FACTS: În timpul mandatului meu, imunoglobulinele nu au dispărut din spitale. Am introdus imunoglobulinele pe Lista Medicamentelor Esențiale. La eliminare acesteia în 2017 am avertizat ce se va întâmpla. Și apoi la fiecare două săptămâni în medie, oriunde am putut. Timpul mi-a dat, din păcate, dreptate”. 

 

Citeşte mai multe despre:   voiculescu ,   Viorica Dancila,   imunoglobină,   Facebook