Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Fostul ministru Darius Vâlcov, cel care primea mită în pungi de plastic și făcea trafic de influență prin cimitire, se REÎNTOARCE! Dragnea: E bine pregătit! Am încredere în el

Fostul ministru Darius Vâlcov, cel care primea mită în pungi de plastic și făcea trafic de influență prin cimitire, se REÎNTOARCE! Dragnea: E bine pregătit! Am încredere în el

Un articol de: - 27 Apr 2017, 15:11
Fostul ministru Darius Vâlcov, cel care primea mită în pungi de plastic și făcea trafic de influență prin cimitire, se REÎNTOARCE! Dragnea: E bine pregătit! Am încredere în el Foto: Revista 22 Politică

Liviu Dragnea a recunoscut că se vede cu Darius Vâlcov chiar și de trei ori pe săptămână și că acesta a contribuit la conceperea programului de guvernare al PSD. Totuși, președintele PSD a dat asigurări că social-democratul nu va intra în Guvernul Grindeanu.

”Darius Vâlcov nu a fost prezent la Ministerul de Finanţe. Eu cu Darius mă întâlnesc de două-trei ori pe săptămână, nu numai eu. A lucrat la programul de guvernare. Sper să accepte să meargă la o emisiune în zilele următoare să spună din perioada în care a lucrat la programul de guvernare şi să vorbească şi despre programul de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a negat că Vâlcov ar fi fost prezent la Ministerul de Finanțe.VESTE NEAȘTEPTATĂ în TELEVIZIUNEA DIN ROMÂNIA! CELEBRA PREZENTATOARE TV A FOST ÎNLOCUITĂ DEFINITV! CINE VA PREZENTA EMISIUNEA ÎN LOCUL EI

Președintele PSD a mai susținut că ”nu se pune problema ca Darius Vâlcov să intre în Guvern” deoarece ”nu-și dorește așa ceva”.

Liviu Dragnea nu a ezitat să-l laude pe Darius Vâlcov pentru pregătirea sa economică: ”Este un om foarte bine pregătit în care eu am avut încredere atât timp cât a fost în Guvern şi am încredere în continuare în capacitatea lui economică”.

De precizat este că Darius Vâlcov este atât de priceput la economie, încât este trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență, spălare de bani și operațiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţia ocupată.

În vremea în care era primar al Slatinei, Vâlcov ar fi favorizat firma unui om de afaceri,  intervenind în procedurile de licitație a unor contracte încheiate de Primăria Slatina, în urma cărora ar fi luat două milioane de euro.

Procurorii DNA au arătat într-un document că Darius Vâlcov ar fi primit în pungi de plastic sume uriașe de bani, chiar și un milion de lei. Mai mult, după ce a devenit ministru, el ar fi încercat să influenţeze deciziile autorităţilor fiscale, purtând discuții de taină chiar și prin cimitire. Scopul traficului de influență era acoperirea neregulilor pe care le-ar fi comis ca primar. 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Liviu Dragnea,   darius valcov,   trafic de influență,   luare de mita,   cimitir