Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLÂNS la Bruxelles că a fost sabotat de Dragnea. Șeful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse)

Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLÂNS la Bruxelles că a fost sabotat de Dragnea. Șeful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse)

Un articol de: B1.ro - 13 Noi 2018, 13:11
Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLÂNS la Bruxelles că a fost sabotat de Dragnea. Șeful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse) Politică

Fostul ministru pentru Afaceri Europene, Eugen Negrescu, ar fi trimis luni mai multe mesaje la Bruxelles, în care s-a plâns că a fost sabotat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici, au declarat pentru „Adevărul“ surse din anturajul acestuia.

Potrivit sursei citate, Dragnea voia pentru Negrescu un rol “decorativ”. Concret, i-ar fi cerut să se ocupe doar de partea birocratică, fără să revendice pretenţii politice.

„Negrescu voia să fie vioara întâi la Bruxelles, iar Dragnea i-a cerut să se ocupe doar de partea birocratică, nu să joace politic“, susţin sursele citate

În locul lui Negrescu vine George Ciamba.

Acesta este diplomat de carieră şi lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe încă din 1990. Din noiembrie 2012 îndeplineşte funcţia de secretar de stat pentru Afaceri Europene, urmărind cu prioritate asigurarea unei participări active a României în toate formatele de lucru ale UE, coordonarea pozițiilor interne susținute în formațiunile Consiliului UE și promovarea contribuției naționale în formularea politicilor europene.

George Ciamba a mai îndeplinit funcţia de ambasador al României la Atena obiectivul major al misiunii sale fiind promovarea relaţiilor bilaterale româno-elene și a cooperării dintre cele două ţări la nivelul UE. 

A urmărit cu atenție dezvoltările crizei economice din Grecia, ca parte a fenomenului crizei datoriilor suverane din UE, precum și transformarea acesteia într-o criză politică internă și implicațiile asupra țării noastre.


 

 

 

 O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața


 

 

Citeşte mai multe despre:   Victor Negrescu