Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică FUMURILE LUI TUDOSE: Când propunerea de premier a PSD nu știe cum să stingă o țigară... (VIDEO)

FUMURILE LUI TUDOSE: Când propunerea de premier a PSD nu știe cum să stingă o țigară... (VIDEO)

Un articol de: - 26 Iun 2017, 15:56
FUMURILE LUI TUDOSE: Când propunerea de premier a PSD nu știe cum să stingă o țigară... (VIDEO) Foto: infobraila.ro Politică

Social-democrații au votat în Comitetul Executiv ca Mihai Tudose să fie propunerea partidului de premier. Decizia nu a fost deloc primită cu brațele deschise. Faptul că Nicolae Bădălău, practic numărul doi în partid, s-a abținut de la vot arată că nici măcar în PSD Tudose nu se bucură de prea mare susținere. Și în ALDE această numire a fost criticată, vocea principală fiind cea a Noricăi Nicolai, președintele Consiliului Național al formațiunii.

În spațiul public, Mihai Tudose a fost acuzat că a plagiat în lucrarea sa de doctorat. De asemenea, lui i s-a mai reproșat eventuala legătură cu SRI, el fiind doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii la Academia Naţională de Informaţii ”Mihai Viteazul” (SRI).

Tudose s-a remarcat, însă, și în altfel de situații. De exemplu, într-un interviu postat pe Internet de infobraila.ro, el s-a chinuit minute bune să ascundă de camere fumul de țigară. A mutat scrumiera dintr-o parte în alta a mesei și tot degeaba. Nu s-a gândit că putea pur și simplu să stingă țigara. Într-un final, singura soluție la care a ajuns a fost să ascundă scrumiera.

Când propunerea de premier a PSD nu știe cum să stingă o țigară...

Citeşte mai multe despre:   premier