Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Fuziunea prin absorbție cu Forța Civică, aprobată de Colegiul Director al PDL (VIDEO)

Fuziunea prin absorbție cu Forța Civică, aprobată de Colegiul Director al PDL (VIDEO)

Un articol de: - 21 Iul 2014, 12:32
Politică

Reprezentanții PDL care s-au reunit, luni, în ședința Colegiului Director au votat pentru fuziunea prin absorbţie cu Forţa Civică, scrie Mediafax.

S-a încheiat ședința Colegiului Director Național al PDL care, la primul punct, a aprobat protocolul de fuziune prin absorbție dintre Forța Civică și PDL. Consecvenți drumului nostru de a unifica dreapta, iată că după ce am încheiat protocolul de fuziunea cu IRL, am aprobat azi și protocolul de fuziune cu Forța Civică. Acest lucru urmează să se oficializeze sâmbătă, la Colegiul PDL”, a anunțat președintele PDL Vasile Blaga.

Fuziunea dintre Forța Civică și PDL este un pas pe care l-am așteptat cu toții. În primul rând, când vine vorba de unitate, înțelegem să și contribuim în mod real la unitatea dreptei. Iar fuziunea este dovada că nu suntem doar teoreticieni ai unității dreptei și că gândim schimbarea în bine a României, pas cu pas, așa cum se cuvine, strângând toate pâraiele împreună în fluviul care să spele mâlul pe care l-a așezat peste România PSD-ul. Sunt convins că toți colegii mei vor susține în continuare proiectul fuziunii, care va deveni componentă a fuziunii dintre PDL și PNL”, a declarat și Mihai Răzvan Ungureanu.

În urma fuziunii, care va fi validată în Convenția Națională a PDL de sâmbătă, Ungureanu va primi o funcție de prim-vicepreședinte al partidului.

Duminică, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că va pune umărul la întărirea PDL şi a dreptei, precizând că viitoarea fuziune între PNL şi PDL este ceea ce aştepta şi că nu există compromis care să nu se poată face, adăugând că se vorbeşte mult despre unitatea dreptei dar se face foarte puţin în acest sens.

”Am decis să primesc funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul PDL”, a spus Ungureanu, precizând că, în discuţiile avute cu PDL, şi-a exprimat opţiunea de a fi doar membru simplu dar, din respect pentru colegii săi din Forţa Civică şi ca garanţie a implicării totale a acestui partid în construcţia de viitor politic a dreptei, se vede nevoit să accepte această funcţie.

PDL a votat fuziunea cu Forța Civică


Citeşte mai multe despre:   forta civica,   PDL
 
 
 
Loading...