Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Gabirela Firea: Toți liderii mari ai lumii participă la dezbateri la posturile de televiziune. O dezbatere la Cotroceni mi se pare total nepotrivită (VIDEO)

Gabirela Firea: Toți liderii mari ai lumii participă la dezbateri la posturile de televiziune. O dezbatere la Cotroceni mi se pare total nepotrivită (VIDEO)

Un articol de: - 10 Noi 2014, 15:36
Gabirela Firea: Toți liderii mari ai lumii participă la dezbateri la posturile de televiziune. O dezbatere la Cotroceni mi se pare total nepotrivită (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a comentat, luni, subiectul dezbaterii electorale la care ar trebui să participe cei doi camdidați la alegerile prezidențiale, înainte de turul al doilea. Firea a spus că PSD susține în continuarea varianta celor patru dezbateri la televiziunile de știri, un loc în care, de altfel, ”toți liderii mari ai lumii participă la dezbateri”.

”Cred că trebuie sa lăsăm orgoliile la o parte și să ne prezentăm acolo unde toți liderii mari ai lumii participă la dezbateri, la posturile de televiziune.Trebuie să ne adaptăm unui sistem democratic care este folosit în toate țările. Nu înțeleg de ce trebuie să găsim mereu alternative la ceea ce este normalitate. Am spus vineri că dacă domnul Iohannis nu vrea să vină la toate cele patru dezbateri, nu se simte confortabil, să accepte măcar doar două dezbateri. Iohannis ar putea să participe măcar la doua dezbateri, măcar la doua televiziuni. Domnul Victor Ponta a răspuns invitațiilor televiziunilor de știri, de luni până joi. Este prematur să vă spun dacă este posibil ca vineri să se poată organiza o alta dezbatere. Nu văd un interes foarte mare din partea staff-ului ACL să ne grăbim să organizăm o eventuală dezbatere cu cei doi candidați. Bănuiesc că dacă era o urgență, eram contanctați până acum. Nu m-a sunat nimeni.”, a spus Gabriela Firea.

În același timp, purtătorul de cuvânt al PSD a respins varianta organizării dezbaterii la Palatul Cotroceni, soluție propusă la sfârșitul săptămânii de președintele Traian Băsescu.

”O dezbatere la Cotroceni mi se pare total nepotrivită. Domnul președinte propunea sala de spactacole pentru că acest cuplu Băsescu-Iohannis își doreste doar circ. Senzația mea este că domnul Iohannis a fost sfătuit să nu meargă la o dezbatere cu moderatori profesioniști, validați de public și să se confrunte doar cu domnul Ponta. Iohannis vrea să fie acoperit de anumite lumini, de cei care îl însoțesc.”, a încheiat Firea.

Gabriela Firea: PSD cere dezbateri televizate


Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   dezbatere,   Palatul Cotroceni,   Victor Ponta,   Klaus Iohannis